Stefan Kuntz'tan güldüren Vargas sözleri!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas için güldüren ifadeler kullandı.

GİRİŞ 04.09.2023 14:34 GÜNCELLEME 04.09.2023 15:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, BTC Türk ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan sponsorluk anlaşmasında konuştu.

Yabancı teknik antrenörlere karşı Türkiye'de olan tutumu eleştiren Kuntz, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımı'nı da bir yabancının çalıştırdığını hatırlattı.

Kuntz, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Küba asıllı milli oyuncu Melissa Vargas'la ilgili de güldüren bir ifade kullandı.

"VARGAS'A SORMAK LAZIM"

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Eskişehir'de 8 Eylül Cuma günü Ermenistan ile yapılacak maça hazırlanan Alman teknik direktör Kuntz, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda en değerli oyuncu seçilen Melissa Vargas'dan övgüyle söz ettikten sonra, "Melissa Vargas'a sormak lazım. Acaba erkek kardeşi var mı?" diyerek, espri yaptı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Resul 8 ay önce Şikayet Et
    Zamanında Alex Telles, Talisca, Josef de Souza, Marcao gibi Brezilya oyuncuları türk vatandaşı yapsaydık şimdi futbolda da başarılar olurdu
    Cevapla
  • Eğrisi Doğrusu 8 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir espri yapmış hakkaten zamanında da vatandaşlık alıp A milli takımda oynayan futbolcularda vardı Mehmet aurolla gibi
    Cevapla
  • yaman44 8 ay önce Şikayet Et
    Kıymetli kardeşim peki şimdiye kadar kim nerdeydi milli takımda alt yapıda topçumu çıkıyor ,adam doğru sölüyor tahammül yok yabancıya ama voleybol koçu italyan
    Cevapla
  • C.M. 8 ay önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bakın ya! Her biri cehalet ürünü.
    Cevapla
  • aramıza hoşgeldin 8 ay önce Şikayet Et
    kuntz ve benzerlerinin mahareti istanbul bebelerine transfer olan Türk pasaportluları milli takıma almak, bunu azıcık okuma-yazması olan herkes yapabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle