Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Mancini dönemi!

Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan Roberto Mancini oldu.

Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Mancini dönemi!
Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Mancini dönemi!
GİRİŞ 27.08.2023 23:54 GÜNCELLEME 27.08.2023 23:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mancini ile yapılan anlaşma, Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı'nın sosyal medya platformu X'teki hesabından paylaşılan videoyla duyuruldu.

Görüntünün yanına "O bir doğuştan kazanan ve tarih yazan futbol efsanesi. Suudi Arabistan'a hoş geldin." notu düşüldü.

58 yaşındaki Mancini, 2018'de göreve başladığı ve iki hafta önce istifa ettiği İtalya Milli Takımı'nı, 2020 Avrupa Şampiyonası'nda zafere taşıdı.

Mancini, ülkesinde Fiorentina, Lazio, Inter, İngiltere'de Manchester City, Türkiye'de Galatasaray (2013-2014), Rusya'da ise Zenit'in teknik direktörlüğünü yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • hazerfen 8 ay önce Şikayet Et
    Suudi arabistan futbolu bir uyutusturucu olmaktan çıkardı. Millet Yavaş yavaş futboldan uzaklaşıyor ve gerçeklerle yüzyüze kalıyor
    Cevapla
  • Ramazan 8 ay önce Şikayet Et
    Tüh ya Fatih terim gidecek ti....
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Avrupa futbolunu bitirecek bu araplar
    Cevapla
  • Altyapı 8 ay önce Şikayet Et
    Ya bunlarda Türklerden beter ulan bir sürü velet var sürüsü ile alt yapına yatırım yap heryere futbol sahası valeybol basketbol sahası ücretsiz kur gelsin fakir çocuklar top oynasın koy oralarda antrenör gençleri yetiştirsinler sürü ile işsiz güçsüz velet var toplasan 10 Avrupa çıkar
    Cevapla
  • Alpi 8 ay önce Şikayet Et
    Yiyin arapların parasını!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle