İtalya Milli Takımı'nda yeni dönem! Mancini'nin yerine Spalletti

İtalya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Napoli'den ayrılan Luciano Spalletti oldu.

İtalya Milli Takımı'nda yeni dönem! Mancini'nin yerine Spalletti
İtalya Milli Takımı'nda yeni dönem! Mancini'nin yerine Spalletti
GİRİŞ 18.08.2023 21:37 GÜNCELLEME 18.08.2023 21:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlük görevinden ayrılan Roberto Mancini'nin yerine Luciano Spalletti'yi getirdi.

İtalyan hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Spalletti, 1 Eylül'den itibaren milli takımın başında çalışmaya başlayacak.

FIGC Başkanı Gabriele Gravina, "Milli takımın harika bir teknik direktöre ihtiyacı vardı ve Azzurri'nin teknik direktörlük görevini kabul ettiği için çok mutluyum. Onun coşkusu ve uzmanlığı, önümüzdeki aylarda İtalya'yı bekleyen zorluklar için yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Spalletti, İtalya Serie A'da 2022-2023 sezonunda Napoli'yi 33 yıl aradan sonra şampiyon yapmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu italyanlarin disiplinine hastayim turkiye milli takimina italyan antranor kesin gelmeli birakin su almanlari italyanlar yaptigi isin hakkini fazlasiyla veriyor neden denemiyoruz ikide bir alman bize ters bu kacinci alman italyanlarin karekteri yasam tarzi turklere cok benziyor farkini goremessiniz disiplinde bir numara
    Cevapla