İtalya'da Roberto Mancini istifa etti!

Roberto Mancini, İtalya Milli Takımı'ndaki teknik direktörlük görevinden istifa etti.

GİRİŞ 13.08.2023 15:20 GÜNCELLEME 13.08.2023 17:44
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini dönemi sona erdi.

İtalya Futbol Federasyonu, Mancini'nin görevinden istifa ettiğini açıkladı. Federasyon, Mancini yerine gelecek yeni teknik direktörün kısa süre içerisinde açıklanacağını duyurdu.

Mayıs 2018'de İtalya Milli Takımı'nın başına geçen 58 yaşındaki Mancini, takımıyla EURO 2020'yi kazanma başarısı göstermişti. Mancini, İtalya Milli Takımı'nın başında 61 maça çıktı. İtalya, bu maçlarda 39 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Biri 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerliler kendinizi çok belli ediyorsunuz ama böyle de olmaz ki. Azcık zekice davranın kuş gibi düşünmeyi bırakın diyeceğim ama malzeme ortada):)
    Cevapla
  • Kobra 8 ay önce Şikayet Et
    Şu Galatasaray’ın başına gelsen ne iyi olurdu
    Cevapla
  • nitekim 8 ay önce Şikayet Et
    Okancığım hizmetlerin için teşekkür ederiz ama oyuna müdahalelerin hep hatalı artık bu tahamül sınırlarımızı aştı barış alper 80 dakika sahada kalması tam anlamıyla skandaldı adam bu maç belli ki formsuz adamı bitirmeye mi o kadar süre oyunda tutuyorsun
    Cevapla
  • Hayri 8 ay önce Şikayet Et
    Gs hemen almalı
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 8 ay önce Şikayet Et
    Galataya gelirmi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle