Stefan Kuntz açıkladı! "Milli takımda olamayacak"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Real Madrid'de menisküs sakatlığı yaşayan Arda Güler'in milli takım kadrosunda yer almayacağını açıkladı.

GİRİŞ 11.08.2023 09:58 GÜNCELLEME 11.08.2023 10:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

BEIN SPORTS'a açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, Süper Lig'in açılış maçı olan Trabzonspor-Antalyaspor maçında tribünde yer alacağını söyledi.

Kuntz, gerekçesini ise şu sözler ile ifade etti:

"Oyuncularımın ne durumda olduklarını ve yeni sezonun nasıl olacağını merak ediyorum. Çok fazla transfer yapıldı. Büyük isimler Trendyol Süper Lig'e geldi. Yeni sezon için çok heyecanlıyım."

Türk takımlarının Avrupa kupalarında oynadığı maçlar hakkında da görüşü alınan Stefan Kuntz, "Bence gelişmek için en üst seviyede maçların oynanması gerekiyor. Bu sebeple Avrupa'da mücadele eden bütün takımlarımızın olabildiğince ilerlemesini umut ediyorum. Çünkü Avrupa'da oldukça farklı ve yüksek rekabet gerektiren maçlar oluyor. Bu çok önemli." dedi.



"Arda Güler kadroda olmayacak"

Real Madrid'de yaşadığı sakatlıktan dolayı Arda Güler'in bir süre milli takım kadrosunda olamayacağını belirten Kuntz, "Arda'nın ufak bir operasyon geçireceğini öğrendik. O yüzden kendisi Eylül'de oynanacak maçlarda kadroda yer alamayacak. Tabi onun Real Madrid'de gelişiminin devam etmesini umuyorum. Çağlar Söyüncü'den de harika haberler geliyor. Özellikle Atletico Madrid'deki ilk maçından sonra... Bence Simeone'nin kanatları altında gelişimini sürdürecektir. Aynı şey Benfica'da oynayan Orkun Kökçü için de geçerli. Bunlar teknik direktörler için umut veren haberler." ifadelerini kullandı. 



Ermenistan maçı Eskişehir'de


Ermenistan ve Hırvatistan ile oynanacak olan Avrupa Şampiyonası Elemeleri hakkında da konuşan Kuntz, "Bence tüm Türkiye'yi gezerek farklı bölgelerin insanlarına ulaşarak iyi bir tecrübe elde ettik. Maçlarımızı sadece İstanbul'da oynamıyoruz. Ermenistan maçını Eskişehir'de oynayacağız. Son maçımızı Samsun'da oynamıştık, tek kelimeyle harikaydı. Bursa da aynı şekilde çok güzeldi. Bizi destekleyen insanlarla muazzam bir tecrübe yaşadık. Umarım ekim ayının sonunda aldığımız sonuçlar hepimizin yüzünü güldürür." şeklinde konuştu. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    Gelişim hocası olduğu için olgun oyuncularada gelişecek diyor
    Cevapla
  • svsli 8 ay önce Şikayet Et
    Bizde millet olarak arda milli takomda oynar saniyorduk iyi ki aciklama yapip merakimizi giderdi.Ayrica bunu sagir sultanin bile bildigini haber yapip buraya yazanida tebrik etmek lazim buyuk basari
    Cevapla
  • kamil 8 ay önce Şikayet Et
    ardayı alacağına yusuf sarıyı al. daha faydalı.
    Cevapla
  • Ilkay Eren 8 ay önce Şikayet Et
    Tabiki su an sari yusuf daha iyi amma 1 a4da degil kabul et
    Cevapla
  • Adem 8 ay önce Şikayet Et
    Pas atmayı bile bilmiyo
    Cevapla
  • Orhan 8 ay önce Şikayet Et
    Ooooo 1 numara yorum, katılıyorum. Karşı takıma ayağında top ile baskı yapabilen korkusuz bir futbolcu. Leylek Cengizi çağıracağıma cesur Yusuf Sarıyı çağırırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle