Kazakevics: Türk milli takımı istediğini aldı

EURO 2024 Elemeleri D Grubu üçüncü maçında sahasında Türkiye'ye 3-2 mağlup olan Letonya'nın teknik direktörü Dainis Kazakevics, Türkiye'nin kaliteli futbolcularıyla oyundan kopmadığını ve bunun sonucu belirlediğini söyledi.

Kazakevics: Türk milli takımı istediğini aldı
Kazakevics: Türk milli takımı istediğini aldı
GİRİŞ 17.06.2023 02:05 GÜNCELLEME 17.06.2023 02:05

Skonto Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kazakevics, "Sahada puan kazanmak isteyen iki takım vardı, Türk milli takımı daha tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu olduğu için sonuç itibarıyla da istediğini aldı. Uzatmalarda golü bulduk ama Türkler inanılmaz bir şekilde geri döndü. Türk takımı oyunu bırakmadı ve bu da iyi hazırlandıklarını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye karşı yüksek toplarla etkili olmaya çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını aktaran Kazakevics, "Oyun gücü olarak birbirimize çok yakındık. Herkes kendi oyun stilini ortaya koydu. Son dakikada Türkler golü buldu. Sonuç olarak biz istesek de istemesek de skor tabloda yazandır." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.