Stefan Kuntz: Hakarete varan eleştiriler aldım

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "İrfan Can'ı kadroya aldığım için hakarete varan eleştiriler aldım ama bu milli bir oyuncu." dedi.

Stefan Kuntz: Hakarete varan eleştiriler aldım
Stefan Kuntz: Hakarete varan eleştiriler aldım
GİRİŞ 17.06.2023 00:34 GÜNCELLEME 17.06.2023 00:35
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından Ay-Yıldızlıların Teknik Direktörü Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. 

Stefan Kuntz'un açıklamaları şu şekilde:

"İki maç bana yetti"

"Kazandığımız için mutluyuz ama üçüncü kez Letonya'da böyle bir maç yaşamamıza gerek yok. İki maç bana yetti."

İlk devre bazı oyuncularımız istediğimiz gibi değildi"

"İkinci golümüzü verebilirlerdi. Orada golü bulsak oyun biraz daha sakinleyecekti. Letonya'nın nasıl oynayacağını biliyorduk, buna çalıştık ama yine de pozisyon bulabiliyorlar. İlk devre bazı oyuncularımız tam istediğimiz gibi değildi. Bunu görüştük ve ikinci devre biraz daha dinç hale geldi."

"Sonuna kadar savaştık"

"Bazı oyuncularımız 2 haftadır dinleniyor, bazıları daha pazar günü maça çıktı. O yüzden takım içi dengeyi bulmak biraz zordu bu maç için. Sonuna kadar savaştık, bırakmadık ve galibiyeti elde ettik."

"Bu durumu tekrar açıklamam gerekmiyor"

"Hakan'ın benimle aynı fikirde olması önemli. Benim de bu durumu tekrar açıklamam gerekmiyor."

"Bu konuda istirham ediyorum"

"Galler maçının analizlerini yaptık ve bugün önemli oyuncuları kırmızı kart gördü. Samsun'a gidiyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana çok güzel bir atmosfer olduğu anlatıldı. Şimdi asıl önemli olan takıma koşulsuz bir şekilde destek olunması. Bu konuda istirham ediyorum."

"Hakarete varan eleştiriler aldım"

"Letonya'ya karşı istediğimiz oyunu oynayamadık gibi eleştirilere çok fazla girilmemesi gerekir. İrfan Can'ı kadroya çağırdığım için hakarete varan eleştiriler aldım ama bu milli bir oyuncu. Bizler böyle inanıyorsak bu oyunculara, herkes inanmalı. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum."

"Kesinlikle Letonya çok arzulu oynadı"

"Maçın bu kadar zorlu geçmesine çok da şaşırmadım. Son geldiğimizde de böyle bir maç olmuştu. Kesinlikle Letonya çok arzulu oynadı, bir daha geldiğimde böyle bir maç olursa muhtemelen ilaç kullanmam gerekebilir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 51
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takım inanılmaz kötü . Kazanması aldatmasın ssadece rakibin kalecisinin hatası ve şansa kazandık bu her zaman olmaz . Bir de letonyo zayıf ama aşırı motive ve sert oynadı niye anlaşılır gibi değil . Zamnedersin ki büyük bir savaşa gelmişler .
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takımımızın başarısı için yerli hoca şart,bu Alman hoca ile başarı şansımız "0"sıfır!? Şansımızı kaybetmeden gereken yapılmalı!?
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ha babam gönderiyorsunuz. Hiç olmazsa musafirlik süresi kalsinlar
    Cevapla
  • Futbol 10 ay önce Şikayet Et
    Buraya yazan yorum yapıyor oturduğu yerden He yazan neyle meşgul dersen hiç ne iş olsa yaparım abi Yorumcu hakaret ediyorsa ipsiz sapsız serseri muhtemelen de denetimli serbestliği vardır.. Yani Yorumcunun başarısı yok sivri dilinden başka Yorumcu Yapıcı Destekleyici Ve pozitif ile destek olur Bu ülke hepimizin
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    kuntzla yürümez bu takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle