Abdülkerim Bardakcı: Savunmamız emin ellerde!

A Milli Takım'ın Galatasaraylı stoperi Abdülkerim Bardakcı, "Merih, Çağlar ile maçları konuşuyoruz. Avrupa çapında stoperler. Kim oynarsa oynasın, savunmamız emin ellerde." dedi.

Abdülkerim Bardakcı: Savunmamız emin ellerde!
Abdülkerim Bardakcı: Savunmamız emin ellerde!
GİRİŞ 13.06.2023 19:15 GÜNCELLEME 13.06.2023 19:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri'ndeki Letonya ve Galler maçları öncesi açıklamalar yaptı.

"EN BÜYÜK HAYALİM A MİLLİ TAKIM FORMASI GİYMEK"

Milli takımda kalıcı olmak istediğini belirten Bardakcı, "Çok şükür, mükemmel bir ortam var burada. Herkes birbiriyle çok iyi, aile ortamı var. Milli Takımda kalıcı olmak istiyorum. Hoca çok iyi karşıladı beni. Planlarını anlattı Letonya ve Galler maçlarında. Bana çok sıcaktı, çok pozitifti. Ben sezon bittiği günün ardına hemen milli takım olduğu için bireysel çalışmalara başladım. En büyük hayalim, a milli takım forması giymek. Buna çok az zaman kaldı. İnşallah formanın hakkını veririm." dedi.

"LETONYA VE GALLER'İ YENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Letonya'dan daha kaliteli olduklarını belirten Abdülkerim Bardakcı, "Letonya ve Galler maçları zor olacak. Letonya, fiziksel olarak uzun ama biz daha kaliteliyiz. Topun bizde kalacağı bir maç olacak. Galip geleceğimizi düşünüyorum. Galler maçı için de aynı şeyi düşünüyorum. Biz daha iyi takımız. O maçtan da alnımızın akıyla çıkarız inşallah. Biz takım olarak buna çok iyi hazırlanıyoruz. Hocamız bizi çok iyi hazırlıyor. Biz Türkiye Milli Takımı olarak tek hedefimiz galibiyet" ifadelerini kullandı.

"HÜCUMA ÇIKMAK HOŞUMA GİDİYOR"

'Milli takıma gelince yorgunluğu düşünmüyorsunuz' diyen başarılı stoper, "Türkiye Milli Takım formasını giymek, bu ortamda bulunmak herkesin hayali, hedefi. Buraya gelince yorgunluğu düşünmüyorsunuz. Oynayacağınız maçlara odaklanıyorsunuz. Merih, Çağlar ile maçları konuşuyoruz. Avrupa çapında stoperler. Kim oynarsa oynasın, savunmamız emin ellerde. Hocanın da söylediği bir şey, hücuma çıkmak. Benim özelliklerimden biri. Boş alan bulduğum zaman hücuma giderim, hoşuma da gidiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sen o parayı edermisin
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Mücadeleci kişilik sağol
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 10 ay önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok gol olsada ofsaytımsı oluyor
    Cevapla
  • Minaz 10 ay önce Şikayet Et
    Beyin fukarası
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takım haberinde bile bu yorum … Sahi be çok acıtmış
    Cevapla