Bilic'in yeni adresi belli oldu! Maaş bile istemedi

Son olarak Watford'u çalıştıran Slaven Bilic, Ukrayna Milli Takımı'nın başına geçiyor. Bilic, Ukrayna Milli Takımı'ndan maaş dahi talep etmedi.

GİRİŞ 04.04.2023 12:55 GÜNCELLEME 04.04.2023 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Slaven Bilic'in bir sonraki durağı merak konusuydu. Adı Süper Lig ekipleriyle de anılan Hırvat teknik adamın yeni adresi belli oldu. Slaven Bilic'in maaş konusunda sergilediği tavır ise gündeme oturdu.

Mart ayı başında Watford'dan ayrılan Slaven Bilic'in yeni takımı belli oldu. Buna göre 54 yaşındaki antrenör Ukrayna Milli Takımı'yla söz kesti. Slaven Bilic'in maaş talep etmediği ortaya çıktı.

Ülkemizde daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic, Siyah-Beyazlıların ardından West Ham, Al-Ittihad, West Bromwich, Beijing Guoan ve Watford'u çalıştırmıştı.

Öte yandan Slaven Bilic, 2006-2012 yılları arasında Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırmıştı. Ukrayna, Bilic'in ikinci milli takım tecrübesi olacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol emperyalistlerin siyasetine meze olarak üretiliyor. Rusya uluslar arsı turnuvalardan çıkartılıyor, Ukrayna ise ülkelerinde hiç bir şey yokmuş gibi top oynamaya devam ediyor. Ukrayna Rusya savaşını buradan okumak mümkün. Ukrayna halkı perişan, kadınlarına tecavüz ediliyor ama bütün bunlar futbolun kutsallığından daha ucuz şeyler... Şaka gibi ama gerçek...
    Cevapla