Milli futbolcu maç sonu paylaştı! Kuntz'a olay gönderme

A Milli Takım'ın Hırvatistan'a 2-0 kaybettiği maçın ardından Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Kaan Ayhan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Milli futbolcu maç sonu paylaştı! Kuntz'a olay gönderme
Milli futbolcu maç sonu paylaştı! Kuntz'a olay gönderme
GİRİŞ 29.03.2023 13:38 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:55
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Milli Takım kadrosuna çağrılmayan tecrübeli stoper Kaan Ayhan sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı ekibin antrenmanında Abdülkerim Bardakcı ile mücadele ettiği bir görsel paylaştı.

"KUNTZ'A TEPKİ Mİ GÖSTERDİ?"

51 kez Ay-Yıldızlı formayı terleten tecrübeli futbolcunun, baş ağrısı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı ile maçın ardından fotoğrafını paylaşması dikkatleri çekti. Sosyal medyada Kaan Ayhan'ın, 'Kuntz'un Milli Takım tercihlerine tepki gösterdiği ifade edildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KADRODAN ÇIKARILMIŞTI

İlk açıklanan aday kadroda yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın bağ ağrısı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklanmıştı.

Ermenistan maçının ardından Abdülkerim'in kadrodan çıkarılmasıyla ilgili A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz kendisine sorulan "Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray'ın pazar günü oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi. Oyuncu kadrodan çıkarılırken acele mi edildi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav milyonlara verip birseyin hakkindan gelemeyen bu almani yollayin gitsin turkiye milli takimina italyan antranor gelmesi lazim inanin guzel seyler olur yillardir almanlar hollandalilar geliyor milyonlari alip gidiyorlar italyan antranorleri turkleri daha guzel uyum saglayacaktir
    Cevapla
  • Konyali80 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımın başına kocaman (Aykut) bir teknik direktör lazım. artık çeki düzen verilmesi gerekir. Maçtan çok bunlar konuşuluyor.. yazık yazık..
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milli takım hücüm futbolu veya topu kontrol eden topla çok oynama futbolunu beceremiyoruz. Kontra atak futboluna dönmeliyiz bunuda en iyi yapacak kişi Aykut hocadır.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    GS = ALGI = FiTNE = Pensilvanya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kunzt acilen kovulmali.yerli ve milli bir hoca getirilmeli
    Cevapla
  • Ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fanton terim i milli takima geri getirmek amaciyla kuntzu gondermek icin turlu cakalliklar yapiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle