Stefan Kuntz'dan mağlubiyet yorumu!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Skordan memnun değilim. Burada kendimizi geliştirmemiz gerekiyor." dedi.

Stefan Kuntz'dan mağlubiyet yorumu!
Stefan Kuntz'dan mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 29.03.2023 00:41 GÜNCELLEME 29.03.2023 00:42
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan'a 2-0 mağlup olduğumuz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Stefan Kuntz'un açıklamaları şu şekilde:

"Skordan memnun değilim"

"Skordan memnun değilim. İlk devrede takımımız taktiksel beklentilerimizi kesinlikle iyi uyguladı. İlk devre 3-4 tane net gol fırsatımız vardı. Ayakları iyi olan Hırvat oyunculara doğru baskı yaptık ve 7-8 tane ciddi hataya zorladık. Sıcağı sıcağına farkı özetlemeye çalışırsak; rakibimiz ile bizim aramızdaki en büyük fark, topla oynadığımız ilk temas. Stanisic, ilk temasta çok farklı topu oyuna sokuyor. Biz orada eksik kalıyoruz. Burada kendimizi geliştirmemiz gerekiyor."

"Bunu sahada öğrenmeleri gerekiyor"

"Biz hep bir süreçten bahsediyoruz. Bu süreçte genç oyunculara, böyle zor bir maçta ve zor bir rakibe karşı süre vermemiz önemliydi. Önemli olan genç oyuncular, bu süreyi aldığında elde edecekleri tecrübeyi idmanda veya bizim anlattığımız ile kazanamazlar. Bunu sahada öğrenmeleri gerekiyor. Maçtan sonraki bu zor durumu karşı dersler çıkarmak için çalışacağız."

"8 adımımız var"

"8 adımımız var. 2 adımı oynadık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi iş çıkarıp kazanmak istiyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 63
  • MilliTakım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha Enes Ünal ı değil milli takıma amatör takıma dahi almayın.Gerekirse forvetsiz çıkın yine de bundan iyidir.Yok la liga da şu kadar iyi oynamış hikayelerini de geçin iş milli takım olunca oynamıyorlar Hakan Çalhanoğlu gibi.İnter de harika oynayan adam milli takımda yıllardır amatör topçu gibi oynayıp sakatlanmayım da takım kariyerim kötüye gitmesin kafasındalar..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim kale boş, rakibin kalecisi geçilmez. biz 4 pozisyona girmişiz kaleciyi geçemiyoruz rakip ilk atakta gol atıyor niye kale boş kaleci yok. atanı ve tutanı iyi olmayan trakım hep sürünür kuntz ne yapsın.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Defol git. Hala konuşuyor.
    Cevapla
  • İhtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarı sahada olur diyor.
    Cevapla
  • misfir 1 yıl önce Şikayet Et
    defol git almanyada 2 lig takimi bile antröner olamazsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle