Milli futbolcu 30 milyon Euro'ya Liverpool yolcusu!

Her yıl istikrarlı şekilde gelişmeye devam eden Salih Özcan için Liverpool devrede. Jürgen Klopp'un ekibi, yeni bir yapılanmaya gidiyor ve Salih Özcan da bu sürecin önemli bir parçası olacak.

GİRİŞ 28.03.2023 07:42 GÜNCELLEME 29.03.2023 00:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

25 yaşındaki ön libero için gözünü karartan Liverpool yönetimi, oyuncuya 30 milyon euro, yani yaklaşık olarak 618 milyon TL bedel biçti. Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Salih için Borussia Dortmund'un bu makul teklife onay vereceği düşünülüyor.

LIVERPOOL'DA YAPILANMA SÜRECİ

Bu sezonki inişli çıkışlı performanslardan memnun olmayan ve tekrar istikrar yakalamak isteyen Jürgen Klopp, Salih Özcan'ı kritik bir hamle olarak görüyor ve orta sahada kilit bir rolde düşünüyor.

Önümüzdeki yaz Roberto Firmino ve Naby Keita gibi pek çok isim ile yolları ayırmayı düşünen İngiliz devi, şimdiden transfer ve bütçe çalışmalarına başladı.

SALİH ÖZCAN DÜZENLİ OYNUYOR

Borussia Dortmund forması ile bu sezon 28 maça çıkan Salih Özcan, ön libero olarak defansif anlamda özel bir katkı sağladı ve kritik anlarda oyunu yönlendirdi.

Başarılı oyuncu, ayrıca da 2 kez gol sevinci yaşadı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Riddick 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten hakkını veriyor güzel pres yapıp top saklıya biliyor çalımlarıda engellemede yetenekli başarılar diliyorum genç kardeşimize
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim çok bilen hoca da yedek başlatır
    Cevapla
  • @Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu @Kartal'a yaziyorum : Sendin degilmi o , hani su futbol kitabini yazan . Asarda Ertan akrdes yazmis zaten : Herkes biraz haddini bilse , biraz saygi gösterse . Ben birkac hafta önce Salih Kardesim ile Dortmund Hörde'de Cuma namazi kildim ve sohbet ettim. O bile hocasini met ederken sana ne oluyor ?
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu @Ertan a yazıyorum . Türkiyede futbolla ilgilenenlerin çoğunun Kuntz'dan daha çok bilgisi vardır sen ne anlatıyorsun. Adam orta sahada iki 10 numara oynatıp bütün maç orta sahanın geçilmesini izledi geçen maç. Bak halktan birini fareo adaları maçına teknik direktör yap o bile o maçı alırdı yani o kadar beceriksiz hoca.
    Cevapla
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok canım hoca bilmiyor siz daha iyi biliyorsunuz.Adam 50 senedir futbolun her alanında görev almış biraz haddimizi bilsek biraz saygı göstersek kim olursa olsun nereli olursa olsun
    Cevapla