Kuntz ve G.Saray'dan Abdulkerim Bardakcı açıklaması!

Abdulkerim Bardakcı'nın Milli Takım kampından baş ağrısı sebebiyle ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın hazırlık maçı için Bakü'ye gitmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

GİRİŞ 26.03.2023 10:22 GÜNCELLEME 26.03.2023 11:02
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Ermanistan ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Abdülkerim Bardakcı, baş ağrısı şikayeti nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Fakat 28 yaşındaki savunmacının Galatasaray'ın Bakü'de oynayacağı özel maçın kadrosuna dahil edilmesi soru işaretlerine neden oldu. Bu durum Ermenistan maçının ardında Stefan Kuntz'a soruldu. Kuntz, "Doktorlar iki haftalık tedavi süreci olduğunu söyledi" dedi. Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce ise, "Oyuncunun oynamasında bir sakınca bulmadık" açıklamasını yaparken Abdülkerim Bardakcı milli kadrodan neden çıkarıldığını anlamadığını vurguladı.

KUNTZ: "TEDAVİSİ 2 HAFTA SÜRECEK DENİLDİ"

Ermenistan maçının ardından konuşan Kuntz, Abdülkerim Bardakcı'nın durumu hakkında şunları söyledi: "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik."

ABDÜLKERİM BARDAKCI: "NASIL ÇIKARTILDIĞIMI BEN DE ANLAMADIM"

Beyaz TV'ye konuşan Abdülkerim Bardakcı konuyla ilgili şunları söyledi: "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım."



KUNTZ'UN ARDINDAN GALATASARAY DOKTORU KONUŞTU


A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un Abdülkerim Bardakcı hakkındaki sözleri sonrası kulüp doktoru Yener İnce gece saatlerinde bir açıklama yayınladı.

Dr. Yener İnce'nin konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncumuz milli takımdan oradaki arkadaşlarımıza bir baş ağrısı şikayetiyle başvuruyor ve o süreç içersinde iki gün gibi bir müşahede süresi geçiriyor. Daha sonrasında milli takım sağlık ekibi,oyuncumuzun milli takımdan ayrılmasına karar veriyor ve kadrodan çıkarıyor."

"Oyuncumuz bize geldiğinde benzer bulgular vardı. Baş ağrısı devam ediyordu. Sonra hastanemizde bir gecelik müşahede ve tedavi sonrasında konu ile ilgili uzman nörolog arkadaşlarımız ileri tetkikler yaptılar. Hayati bir tablosunun olmadığını, oynamasında bir sakınca olmadığını anladıktan sonra sadece baş ağrısının tedavi edilmesi gerektiğine karar verdik. Bu tedavi sürecini tamamladıktan sonra bir gün ekstra takip altında tuttuk, müşahede ettik ve idmana çıkmadı."

"Takip eden günde, dün idmana başladı. Herhangi bir sıkıntı olmadığını görünce, hocamızın kararıyla da takıma dahil oldu. Şu anda iyi durumda. Herhangi bir şikayeti yok. Bu nedenle de bizimle beraber."

"Milli takımla ilgili süreçlerde bir oyuncunun milli takımlara çağrıldıktan sonra, oyuncu oraya teslim olduğu andan itibaren orasının sağlık ekibinin gözetimindedir, oranın insiyatifindedir. Milli takımda kalması veya ayrılması, tamamen oranın sağlık ekibinin vereceği kararla olur. Biz hiçbir müdahalede bulunmadık. Oyuncumuz milli takımdan ayrılmak istemedi. Sadece milli takımın sağlık ekibinin verdiği kararla oyuncumuz milli takımdan ayrıldıktan sonra biz sürece dahil olduk. Bizim taptığımız tetkiklerde çok ciddi bir sıkıntının olmadığına karar verdik. Şu anda bizimle birlikte Azerbaycan'da hazırlık maçı için kamp kadrosuna katıldı."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 81
  • Ant olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Milli siyaset spora karıştı ve Memlekette Huzur bırakmadı ... Yolsuzluk iddiaları ve Kandırıldık diyerek Milleti sömürerek ABD ve İngiltere’de Servet sahibi olan siyasetçilerin çocukları var -
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 3 gün basim agriyor desem patronum beni kovar dedigimde koyunlar herzamanki gibi laf sokmaya calisiyordu. Oglum siz cahilsiniz, her denilene inaniyorsunuz, kendi aklinizla düsünmeyiz ögrenin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan gs nin federasyon şubesi olan Halil den rica etmiştir sakatlık falan olmasın diye baş ağrısı bahanesi uydurulmuştur
    Cevapla
  • milli ruh - 1 yıl önce Şikayet Et
    milli marsimiz isliklandi kimsenin m illi ruhu kabarmadi hirslanmadi futbolcular alman zihniyeti ile oynadi ruhsuzca , sansa kazandik milli ruh yok kiminde dövme kiminde toka kiminde .... türklükten milli ruhdan eser yok yazik
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke her zaman alman ruhuyla oynasak. Türk ruhu lige ve milli takima cok zarar veriyor. zarar veriyor
    Cevapla
  • Alcadraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde alpaylar tuncaylar hasan şaşlar yıldıraylar....birde şu sümsüğün yaptığı çakallığa bak iyki kovmuşlar seni
    Cevapla
  • Ali Aldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerleri tamam da, Alpay mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle