Stefan Kuntz Ermenilere teşekkür etti! Tepkiler gecikmedi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Ermenistan maçı sonrası "Bizi Ermenistan’da çok iyi karşıladılar. Ermeni halkına takımım adına teşekkür etmek istiyorum." açıklaması tepkilere neden oldu.

Stefan Kuntz Ermenilere teşekkür etti! Tepkiler gecikmedi
Stefan Kuntz Ermenilere teşekkür etti! Tepkiler gecikmedi
GİRİŞ 25.03.2023 23:23 GÜNCELLEME 25.03.2023 23:23
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında A Milli Takımımız deplasmanda Ermenistan'a konuk oldu. Milli Takımımız sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. 

İstiklal Marşı'nı ıslıkladılar

Başkent Erivan'daki Republican Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesinde Milli Marşımız okunurken, stadyumdan ıslıklar yükseldi. A Milli Futbol Takımı, karşılaşma öncesinde İstiklal Marşımızı okurken, stadyumda yer alan Ermeni taraftarlar, İstiklal Marşımızı protesto etti. Ayağa kalkmayan bazı taraftarlar milli marşa saygı göstermeyip yuhaladı ve ıslıkladı.

Stefan Kuntz'dan Ermenistan halkına teşekkür

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un maçın ardından yaptığı açıklamalar tepkilere neden oldu. 

Kuntz, açıklamasında "Bizi Ermenistan’da çok iyi karşıladılar. Ermeni halkına takımım adına teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da onlara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Alman çalıştırıcının bu sözleri sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 100
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha cok diplomat konuşuyor, bizimkilerin anlamasi tabiki zor. Hem yunanistan türkiyede oynadiginda biz isliklamadikmi mesela. Jem neden kiziyorsunuz adamlari xok beter yendik azerbeycan ile, beklemedik bir sekilde savaşı kaybettiler. Acaba biz onlarin yerinde olsaydik nasil tepki verirdik. Saha karismazmiydi ?
    Cevapla
  • Lyon 1 yıl önce Şikayet Et
    İmparator Terim terim terim Milli Takımın başına geç artık.
    Cevapla
  • Korkut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede teknik direktör bitti elin Alman gevuruna bıraktınız üstüne üstelik Türk millî takımı oyunu gördük, mahalle maçı izliyorum,Allah aşkına bu düzene birileri artık dur desin,bu ne ya gidene bakiyorsun gevur gelene bakıyorsun gevur yeter
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamit Altıntop gibi bir adamın ipiyle kuyuya inerlerse olacağı bu işte. Sırf Avrupa gördü, Almanya’da yetişti diye çok biliyor sanıyorlar. Çok biliyor aynen bize altyapı hocasını getirdi getire getire
    Cevapla
  • Kırımtay 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF bunu görmemezlikten gelemez o kendisine zemin hazırlıyor kovulursam buraya gelirim diye böyle davrandı kovuldun gitsin ermenistana
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    ey kuntz sen kimsin ya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle