Ümit Milli Takım'da Levent Sürme dönemi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Milli Takım teknik direktörlüğüne Levent Sürme'nin getirildiğini açıkladı.

Ümit Milli Takım'da Levent Sürme dönemi!
Ümit Milli Takım'da Levent Sürme dönemi!
GİRİŞ 22.03.2023 19:35 GÜNCELLEME 22.03.2023 19:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TFF, bir süredir devam eden yapılanma çalışmaları kapsamında, Genç Millî Takımlar bünyesinde yeni görevlendirmeler yaptı.

Kariyerlerinde millî takım ve kulüp deneyimleri yaşamış, genç yaş gruplarındaki millî futbolculardan gelişimine katkı sağlayacak, çağdaş futbol müfredatı ile eğitimler almış, UEFA antrenörlük lisansları olan yeni nesil ve genç Türk antrenörleri "Türk Futbol Ekolü" oluşturulması amacıyla hazırlanan proje çerçevesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nda göreve başladı.

Buna göre; Orhan Şam, Sabri Sarıoğlu, Selçuk Erdoğan, Uğur İnceman ve Volkan Arslan Genç Milli Takım Antrenörü; Alkan Birlik ise Genç Millî Takım Kaleci Antrenörü oldu.

Ayrıca, Dolunay Saray, Genç Millî Takım Atletik Performans Antrenörü, Ahmet Buğlar ve Ege Mirza da Genç Millî Takım Analiz Antrenörü olarak göreve başladılar.

Yeniden yapılanma çerçevesinde, 2009 yılından bu yana federasyonda Bölge Antrenörü ve Antrenör Eğitimcisi olarak çalışan Selman Coşkun, Genç Millî Takımlar Teknik Koordinatörü olurken; Millî Takımlar Kaleci Departmanı Sorumluluğu görevine Emrah Karakovan, Millî Takımlar Atletik Performans Departmanı Sorumluluğu görevine Vural Durmuş ve Millî Takımlar Analiz Departmanı Sorumluluğu görevine ise Okan Aydıner getirildi. Bu 3 isim, A Millî Takım'daki görevlerini de sürdürecek.

Genç millî takımlar teknik kadrolarına yeni katılımların ardından, ekiplerin mart ayı maç ve kamp faaliyetlerine ilişkin yapılan görevlendirmeler şöyle oldu:

27 Mart (Alanya) U21 Türkiye- Kosova (Özel maç)
Teknik Direktör: Levent Sürme
Yardımcı Antrenör: Selçuk Erdoğan

22-28 Mart 2023 (İngiltere) - UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur
Teknik Direktör: Ali Nadir Başkan
Yardımcı Antrenörler: Sabri Sarıoğlu, Orhan Şam

19-29 Mart (Antalya) U18 - Hazırlık kampı
Teknik Direktör: Övünç Soykan Başar
Yardımcı Antrenör: Volkan Arslan, Hüseyin Yeşildağ, Adnan Çakmakoğlu

22-28 Mart (Antalya) UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur
Teknik Direktör: Uğur İnceman
Yardımcı Antrenör: Ömür Serdal Altunsöz

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Alah aşkina uğur inceman ve orhan şam isimleri haricindeki insanlarin ismini hiç duymadim iki kişi hariç diğerleri hangi takimlarda oynamişlar da biz duymadik yada ne gibi bir başarilari varda biz görmedik ilginc bir secim yapilmiş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs ülkede yahudiler gibi.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gs liler hiç bir zaman dürüst olamadılar aralarında dürüst olan Fener var onuda algı operasyonlarıyla sürekli kötü duruma düşürüyorlar. Olmayan birşeyi uydurup saldırıyorlar şuan Lale Orta üzerinden yaptıkları gibi. Daha öncesinde Fenerasyon, Zorlu , Rıdvan Dilmen sezonu diye diye Fenerbahçeyi kollanıyormuş gibi gösterdiler. Buyrun gerçekler ortada,adamlar TFF yi GS lilerle doldurdu
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu TFF de bir tane akıllı insan yokmu
    Cevapla
  • Çarşı sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kariyerleri başarılarla dolu bu tanınmaz insanları başımıza bela eden tff ye teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle