Stefan Kuntz kararını verdi! Milli Takım'da kale o isme emanet

Beşiktaş forması giyen kaleci Mert Günok, gösterdiği performansla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un gözüne girdi. Kuntz, Ermenistan ve Hırvatistan maçlarında kaleyi siyah beyazlı isme emanet etme kararı aldı.

GİRİŞ 07.03.2023 12:02 GÜNCELLEME 07.03.2023 12:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon başında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mert Günok, iyileştikten sonra da Valerien Ismael'den şans bulamamıştı.

Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte kaleyi hemen teslim alan tecrübeli file bekçisi, Beşiktaş'ın kritik puanlarında başrol oynadı ve taraftarın gönlünü fethetti.

Ankaragücü maçında da çok net iki fırsatta rakibine geçit vermeyen 34 yaşındaki eldiven, bir sezon önce yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle 1 yıl uzak kaldığı futbolda, dipten zirveye çıkmayı yeniden başardı.

Süper Lig'de Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'ın ardından %75 ile en yüksek kurtarış yüzdesine sahip isim konumunda bulunan Mert, A Milli Takım biletini de aldı.

Ankaragücü karşılaşmasını Vodafone Park'ta takip eden Stefan Kuntz, Mert Günok'un performansını çok beğenirken bu ayın sonundaki Ermenistan ve Hırvatistan maçlarında kaleyi Beşiktaşlı oyuncuya teslim edecek.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Berç 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert doğru karar ertaç özbirde iyi bir yedek
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    bu düzen cok yakinda yikilacak. Su an Altay formda Altay yerine Mert i koyarak yine Altayi yipratma pesindeler ama az kaldi
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi genç kaleciler var.. Hiç milli olmamış Ertaç gibi değerli isimler var. Onlara şans verilse daha iyi olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ertaç özbir denen bir gerçekte var
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogru karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle