Sergio Ramos, milli takımı bıraktı!

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Sergio Ramos, milli takımı bıraktı!
Sergio Ramos, milli takımı bıraktı!
GİRİŞ 23.02.2023 20:28 GÜNCELLEME 23.02.2023 20:28

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını duyurdu.

İspanyol oyuncu yaptığı açıklamada, "Vakit geldi, Milli Takım'a veda zamanı." ifadesini kullandı.

İşte Ramos'un açıklaması:

"İspanya Milli Takımı'na veda vaktim geldi. Bu sabah Luis de la Fuente'den bir telefon aldım ve kariyerimin kalanında ne yaparsam yapayım onun milli takımdaki planlarımın bir parçası olmadığımı ve olmayacağımı bana bildirdiler. Elde ettiğimiz tüm başarılarla paralel olarak bunun daha uzun süreceğini ve damaklarda daha iyi bir tatla biteceğini umduğum bir yolculuğun sonu büyük bir üzüntüyle geldi. Genç ya da daha az genç olmak bir erdem ya da kusur olmadığı gibi, performans ya da yetenekle ilgili olmayan geçici bir özelliktir. Ne yazık ki benim için öyle olmayacak çünkü futbol her zaman adil değildir ve futbol asla sadece futbol değildir."

"Tecrübeli oyuncu milli formayla çıktığı 180 maçta 23 gol kaydetti ve 8 de asist yaptı. Ramos, milli takım formasıyla 1 kez Dünya Kupası'nı kazanırken, 2 kez de Avrupa Şampiyonası'nda zafere ulaştı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.