Stefan Kuntz'tan başsağlığı mesajı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Stefan Kuntz'tan başsağlığı mesajı!
Stefan Kuntz'tan başsağlığı mesajı!
GİRİŞ 06.02.2023 14:27 GÜNCELLEME 06.02.2023 14:44

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Stefan Kuntz paylaşımda, "Güne çok üzücü bir haberle başladık. Türkiye'de yaşanan büyük depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Acımız büyük. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Deprem bölgelerinde şu anda büyük bir çabayla can kayıplarını önlemeye çalışan bütün kurtarma ekiplerine de kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL