Resmen açıklandı! Muslera'ya 4 maç ceza

FIFA, Fernando Muslera'ya Uruguay Milli Takımı'nda geçerli olmak üzere 4 maç ceza verdi.

Resmen açıklandı! Muslera'ya 4 maç ceza
Resmen açıklandı! Muslera'ya 4 maç ceza
GİRİŞ 27.01.2023 22:10 GÜNCELLEME 27.01.2023 22:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın H Grubu son maçında Uruguay ve Gana arasında oynanan ve Güney Amerika ülkesi Uruguay'ın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın sonunda hakeme yönelik itirazda bulunan 4 futbolcuya FIFA tarafından ceza verildi.

4 futbolcu ceza aldı

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera ile Jose Maria Gimenez'in maçın hakemi Daniel Siebert ile yaşadıkları tartışma nedeniyle 4 maç ceza verdi. Öte yandan olaylara karışan diğer isimler Edinson Cavani ve Diego Godin'e de 1'er maç ceza verildiği duyuruldu.

Uruguay 1 maç seyircisiz oynayacak

Cezalarını milli takımda çekecek olan futbolcular, ayrıca 20 bin İsviçre Frangı ceza yedi. Uruguay Futbol Federasyonu da 50 bin İsviçre Frangı para cezasının yanı sıra bir iç saha maçında seyirci kısıtlaması cezası aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kesin yapar
    Cevapla
  • HOPARLÖR ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    canları çok istedi ama olmadı olamazdı zaten bu akşam uyuyamazlar bunlar
    Cevapla
  • Laz53 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bence avrupaya gidip fifa uefa temsilcileri ile kulis yapıp Muslera nın cezasını Gs da çektirsin hadi bi gayret Nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye çabalasA
    Cevapla
  • Samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Mhk istifa
    Cevapla
  • Başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konunun MHK ile ilgisi ne.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Açın tarihinize bakın lisenizi kim ne amaçla kurmuş orda herşey yazıyor
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    1915'te üç lise tek mezun veremedi çünkü bütün öğrencileri şehitti. Çanakkale ve İstiklal Savaşı'na katılan çok sayıda çocuk vatanımızın savunmasında kahramanlık örnekleri sergiledi. Öyle ki bütün öğrencileri şehit düşen Galatasaray, Konya ve İzmir liseleri 1915'te tek bir mezun veremedi. Bence bu ülke için canını vermekten çekinmeyen bütün şehitlerimize bir fatiha okuyalım ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle