Burak Yılmaz ilk kez açıkladı! "Portekiz maçından sonra..."

Burak Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, Portekiz maçında kaçırdığı penaltıyla ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

Burak Yılmaz ilk kez açıkladı! "Portekiz maçından sonra..."
Burak Yılmaz ilk kez açıkladı! "Portekiz maçından sonra..."
GİRİŞ 26.12.2022 23:24 GÜNCELLEME 26.12.2022 23:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fortuna Sittard forması giyen tecrübeli milli yıldız Burak Yılmaz, Instagram'daki takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Burak Yılmaz'a sorulan sorular arasında Portekiz maçında kaçan penaltı, Şampiyonlar Ligi'nde attığı en iyi gol, 2010 yılı öncesinde ve sonrasındaki performansları, normal yaşantısındaki bir günü ile Lille zamanları yer aldı.

"Hayatımın en üzücü günlerinden bir tanesiydi"

Yılmaz, Portekiz maçında kaçırdığı penaltı yüzünden Dünya Kupası'nın başlaması sonrasında çokça küfürlü mesaj aldığını dile getirdi ve, "Kaçırınca tabii ki çok üzüldüm. Hatta Dünya Kupası'nda izlerken de Türkiye'deki insanlardan çokça küfürlü mesajlar da geldi. Ama hepsinin canı sağ olsun, hiç önemli değil. Hayatımın en üzücü günlerinden bir tanesiydi. Ülkemdeki üzdüğüm insanlardan da tekrardan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.



"Schalke'ye attığım golü unutamam"

Şampiyonlar Ligi'nde attığı en güzel gol sorulan Yılmaz, "Hepsi çok güzel ama Schalke'ye attığım ilk golü hiçbir zaman unutamam. Benim için en güzel gol, içerideki Schalke golüydü" dedi.



"Futbola göre yaşamaya başladım"

'2010 öncesi Burak Yılmaz ile 2010 sonrası Burak Yılmaz arasındaki fark neydi?' sorusuna yanıt veren yıldız oyuncu, "2010 yılından önce düşündüklerim farklıydı. 2010 yılından sonra Şenol Güneş ile tanışmamla beraber tamamen hayatımın merkezine futbolu koydum. Futbola göre yaşamaya başladım" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli formayı giyen ve Yurt dışında oynarken de Türk lüğünden gurur duyan tüm oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Böyle değerlerimizin sayılarının artması dileklerimle
    Cevapla
  • kurbancık 1 yıl önce Şikayet Et
    Nefsin ile haeeket etmeseydin
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse seni sevmek veya senden nefret etmek zorunda değil. Senin ekmek paran bu. Milli fırıncı milli boyacı milli nalbur yok. Uğraşmış antrenman yapmışsın olmuşsun futbolcu. Sözleşme imzalamış yükselmişsin. Çağrılmışsın oynamışsın. Bile bile kimse başarısız olmaz. Becerememek suç değil.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    olsun kardeş ayağına sağlık Türkiye için çok şeyler yaptın teşekkürler
    Cevapla