Fatih Terim reddetmişti! Sürpriz isim gündeme geldi

2022 Dünya Kupası'na en erken veda eden takım olan Katar, 2026 için şimdiden çalışmalara başladı. Turnuva öncesi Fatih Terim tarafından reddedilen Katar yönetimi, Löw için harekete geçti!

 Fatih Terim reddetmişti! Sürpriz isim gündeme geldi
Fatih Terim reddetmişti! Sürpriz isim gündeme geldi
GİRİŞ 13.12.2022 09:48 GÜNCELLEME 13.12.2022 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Katar Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası'na en erken veda eden takım olmuştu.

A Grubu'nda yer alan Katar; ilk maçında Ekvador'a 2-0 yenilirken, ikinci karşılaşmasında da Senegal'e 3-1 boyun eğmişti. Turnuvaya veda etmesi kesinleşen ev sahibi takım, son maçında da Hollanda'ya 2-0 kaybederek turnuvayı puansız kapatmıştı.

Fatih Terim reddetmişti!

Katar yönetimi, alınan başarısız sonuçların ardından Felix Sanchez ile yollarını ayırmayı planlıyor. 2017 yılından beri takımı çalıştıran İspanyol teknik adamın sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek.

Katar yönetiminin kupa başlamadan önce Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski hocası Fatih Terim'e yıllık 10 milyon Euro'luk bir teklif götürdüğü iddia edilmişti.

Löw'le yeni bir sistem oluşturmak istiyorlar!

Felix Sanchez sonrası yeni hocasını arayan Katar'da gündeme sürpriz bir isim geldi.

Asya kıtası ekibi, Almanya Milli Takımı'ndan sonra hiçbir kulüple anlaşmayan Joachim Löw'ü gündemine aldı. Katar'ın Joachim Löw ile yeni bir sistem oluşturup rekabetçi bir takım haline gelmeyi planladığı belirtiliyor.

Almanya'da uzun yıllar çalışan deneyimli ismin de henüz bir takımla anlaşmaması Körfez ekibinin elini rahatlatmakta... Joachim Löw daha önce teknik direktörlüğe geri dönüşüyle ilgili şunları söylemişti:

"Almanya'yı çalıştırdıktan sonra, ulusal bir kulüp takımında uygun bir görev bulmak oldukça zor. Birkaç teklif var, bunlarla önümüzdeki haftalarda ilgileneceğim ama henüz kesin bir durum yok."

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk bu ülkenin başına nasıl bela ise bu terimde türk futbolunun başına bela.
    Cevapla