Yok artık Ronaldo! Dünyada bunu başaran ilk kişi oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu.

Yok artık Ronaldo! Dünyada bunu başaran ilk kişi oldu
Yok artık Ronaldo! Dünyada bunu başaran ilk kişi oldu
GİRİŞ 21.11.2022 17:39 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Portekiz formasıyla H Grubu'ndaki ilk maçına 24 Kasım Perşembe günü Gana karşısında çıkacak 37 yaşındaki futbolcu, uzun yıllardır zirvede yer aldığı sosyal medyada, yeni bir rekora daha imza attı.

Portekizli yıldız, Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi ise 376 milyon hayranıyla Ronaldo'yu takibini sürdürdü.

Model Kylie Jenner 372, şarkıcı Selena Gomez 357, profesyonel Amerikan güreşçisi ve oyuncu Dwayne Johnson 348 milyon takipçiyle Ronaldo ve Messi'nin ardında kalan dünyaca ünlü simalar arasında yer aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen gönüllerin kralısın Ronaldo.. Seni seviyoruz..
    Cevapla
  • Emrehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala İslam ile şereflendirsin
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama bütün zenginlikler yakışır
    Cevapla