Jaroslav Silhavy: Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular

Çekya Teknik Direktörü Jaroslav Silhavy, "Türkiye, bireysel becerilerinin övüldüğü kadar iyi olduğunu gösterdiler. Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular" dedi.

Jaroslav Silhavy: Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular
Jaroslav Silhavy: Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular
GİRİŞ 19.11.2022 22:55 GÜNCELLEME 19.11.2022 22:55

Gaziantep'te oynanan özel maçta A Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen Çekya'nın teknik direktörü Jaroslav Silhavy, "Türkiye, bireysel becerilerinin övüldüğü kadar iyi olduğunu gösterdiler. Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular." dedi.

Silhavy, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, A Milli Futbol Takımını tebrik etti.

A Milli Futbol Takımı'nın iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirten Silhavy, şu ifadeleri kullandı:

"Türk Milli Takımı her zaman harika bir takım. Türkiye, bireysel becerilerinin övüldüğü kadar iyi olduğunu gösterdiler. Çok kaliteli ayaklarla iyi bir oyun ortaya koydular. Maçın genel anlamında çok alan vermedik. İki açığı değerlendirip gol atmayı başardılar. Beraberlik için şanslar bulmaya çalıştık ama nihayetinde yenildik. Türkiye'yi tebrik ediyorum."

"Taraftar, Türk takımları için 12. oyuncu gücünde"

Silhavy, maçın atmosferinin de çok iyi olduğunu vurgulayarak, "Türk halkı da futbolu çok seviyor. Futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar. Oyuncular oynadıkları oyundan çok zevk alıyor. Taraftar, Türk takımları için 12. oyuncu gücünde." değerlendirmesini yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.