Deniz Türüç: Gurur vericiydi

A Milli Takım'da Deniz Türüç, "Golden sonra yedek oyuncular, ilk 11 beraber sevinmek güzeldi. Gurur vericiydi." dedi.

Deniz Türüç: Gurur vericiydi
Deniz Türüç: Gurur vericiydi
GİRİŞ 16.11.2022 22:38 GÜNCELLEME 16.11.2022 22:38

A Milli Futbol Takımı, özel maçta İskoçya'yı 2-1 yendi.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Deniz Türüç, karşılaşma sonrası , TRT Spor'a konuştu.

"Gurur vericiydi"

Kazanma alışkanlığı yakalamanın önemli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Milli Takım'da oynamak her zaman gurur verici. İlk maçımız Diyarbakır'da, güzel taraftarlarımızla beraber çok güzel oldu. Golden sonra yedek oyuncular, ilk 11 beraber sevinmek güzeldi. Gurur vericiydi. Milli Takım'da herkes her zaman oynamak istiyor. Dorukhan kardeşimiz sakat olmasına rağmen geldi ziyaret etti." ifadelerini kullandı.

Valencia'da top koşturan Cenk Özkacar ise şunları söyledi;

"İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hayatta kalanlara ve yaralananlara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Uzun bir aradan sonra yeniden milli formayı giydim ve ilk kez ilk 11'de başladım. Gurur kaynağı bu benim için. Aldığım süreyi en iyi değerlendirme hedefindeyim. 2-0 öne geçtik. 2-0'dan sonra bir düşüş oldu ama 2-1'den sonra oyunu tuttuk ve maçı bitirdik. Hazırlık maçı da olsa her maçı kazanmak istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.