İskoçyalı taraftarlar tarihi Sur ilçesini gezdi

A Milli Futbol Takımı'nın İskoçya'yı konuk edeceği karşılaşma için Diyarbakır'a gelen İskoçyalı taraftarlar, renkli kıyafetleriyle tarihi Sur ilçesinde gezdi. Çok sayıda vatandaşın fotoğraf çektirdiği İskoç taraftarlar, eğlendi.

İskoçyalı taraftarlar tarihi Sur ilçesini gezdi
İskoçyalı taraftarlar tarihi Sur ilçesini gezdi
GİRİŞ 16.11.2022 09:27 GÜNCELLEME 16.11.2022 09:27

A Milli Futbol Takımı, Diyarbakır Stadyumu'nda hazırlık maçında İskoçya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için kente gelen bine yakın İskoç taraftar, müsabaka öncesi tarihi Sur ilçesine geldi. Taraftarlar, renkli kıyafetleriyle gezdikleri ilçenin Gazi Caddesi'nde vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi. Bazı İskoçyalı taraftarlar maçı 2-0 ya da 2-1 İskoçya'nın kazanacağını söyledi. Bazı taraftarlar ise dostluk maçının beraberlikle sona ereceğini söyledi.



"TÜRKİYE'YE BAŞARILAR DİLİYORUZ"

Antalya'dan eşi ve arkadaşlarıyla Güneydoğu turuna gelen Sezgin Tetik, İskoçyalı taraftarlarla fotoğraf çektirdiğini söyledi. Tetik, "Arkadaşlarımızla dışarıya dolaşmaya çıktık. Tesadüfen İskoçlara denk geldik. Fotoğraf çektirdik. Çok ateşli taraftarlar. Türkiye'ye başarılar diliyoruz. Diyarbakır gerçekten doğunun Paris'i, çok beğendik" ifadelerini kullandı.



Naime Tetik ise Diyarbakır'da İstanbul havasının olduğunu ve çok beğendiklerini belirtti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.