Hakan Çalhanoğlu: Bu beni çok üzecek

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, "Dünya Kupası'na katılamadığımız için çok üzgünüm. Açıkçası maçlara hiç bakmayacağım. Baktıkça içimin yanacağını biliyorum. Bu beni çok üzecek." dedi.

Hakan Çalhanoğlu: Bu beni çok üzecek
Hakan Çalhanoğlu: Bu beni çok üzecek
GİRİŞ 15.11.2022 20:54 GÜNCELLEME 15.11.2022 20:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İskoçya Milli Takımı ile yarın karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı'nda antrenman öncesi kaptan Hakan Çalhanoğlu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ise Diyarbakır'da olduğu için mutlu olduğunu ve çok güzel karşılandıklarını aktardı.

Çalhanoğlu, "Hazırlık maçı olsa bile ciddiye alacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Dünya Kupası'na katılamadığımız için çok üzgünüm. Açıkçası maçlara hiç bakmayacağım. Baktıkça içimin yanacağını biliyorum. Bu beni çok üzecek. Turnuvalara katılmak için gelişeceğiz. Zamanımız var. Mart ayında önemli maçlarımız başlayacak. Onun için iyi hazırlanacağız. Arda Güler ve Emirhan İlkhan'ın A Milli Takım'a dahil edilmesinden dolayı mutluyum. Arda da Emirhan da genç oyuncular. İnşallah kendi kulüplerinde çok süre alırlar. Hatta daha da süre almalarını isterim. Genç olmaları bir yere kadar. Maçlara baktığımda Arda'nın oyuna sonradan girdiğini görüyorum. Hocanın dediklerini dinliyorum. 'Hep korumalıyız' diyor. Bence artık koruma bir yere kadar. Ne zaman genç oyuncu tecrübe kazanmak istiyorsa oynaması gerekiyor. Ben de genç yaşta oynadım, öyle tecrübe kazandım. İnşallah Arda ve Emirhan da çok süre alırlar. Çünkü o potansiyelleri var. Bence korumaya gerek yok. Genç futbolcuların Avrupa'daki liglere gitmesi gerekir. Orada kendilerini göstermeleri gerekiyor. Değerlerini daha da artırmaları her zaman benim isteğim" diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Yol haritası 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayende koçum, sahada gezmekten başka bir şey ne yaptın. Aman sakatlanıp kalırım diye topa bile dokunmaktan korktunuz, millet ile dalga geçmeyin lütfen.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    adam olup sahtekarlık yapacağınıza top oynasaydınız...Size yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O zman gerçek tarafınızı ortaya koyup gitseydiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu kim neden kaptan yapti?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş sayesinde katılamadık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle