Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na Portekiz Milli Takımı'yla katılacak olan Cristiano Ronaldo, dün kampa katıldı. Portekiz Milli Takımı'nın resmi hesabında futbolcuların soyunma odasına gelişleri ve takım arkadaşlarıyla yer aldığı bir video paylaşıldı. Fakat videodaki Ronaldo detayı dikkatlerden kaçmadı.

BRUNO FERNANDES ELİNİ SIKMAYINCA...

Bruno Fernandes, soyunma odasına girdiği bölümde ilk önce Manchester United'tan takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'yu görmezlikten geliyor. Ronaldo'nun selamlaşmak için uzattığı eli bir süre hava kalırken Bruno Fernandes daha sonra istemsiz bir şekilde yıldız futbolcunun elini sıktı.Çok kısa süren tokalaşma sonrası Bruno arkasını dönüp giderken Ronaldo'nun yüzündeki şaşkınlık ifadesi gözlerden kaçmadı. Daha sonra Bruno Fernandes dönüp Ronaldo'ya bir şeyler derken görüntü orada kesiliyor. 

RÖPORTAJI TAKIMI KIZDIRDI

Cristiano Ronaldo'nun Piers Morgan'a verdiği ve hem takımı hem de teknik direktörü hedef aldığı röportaj sonrası Manchester United futbolcularının yıldız futbolcuya çok kızdıkları iddia edilmişti. 

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Misafir 15.11.2022 22:17
    CR 7 gelmiş geçmiş en popüler oyuncu. Hem en iyi ilk 3'te. En iyisi ronaldinho . Tabi bu kişisel. Hangisi dersen tabi ki CR 7 başka ...
  • Kâmil 15.11.2022 22:13
    Hiç birisinin adı hatirlanmayacak , sadece 10 yıl kadar isimleri geçecek en fazla , ama Ronaldo'nun ismi yıllarca bilinecek... Bunu bildikleri için ve kendileri 37 yaşında yağ tulumu olacaklarını bildikleri için adama soğuk davranıyorlar. Ronaldo efsanedir....
  • Asım 15.11.2022 20:38
    Filistin'e yardım edersen böyle olur. Diğerleri de bize de bulaşır ekmeğimizden oluruz derler.
  • deli istanbullu 15.11.2022 20:19
    kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş, ama kurt un kendi işini kendigördüğü için en sesi kalın olur
  • Urfa 15.11.2022 19:32
    Gel Fenerbahçe'ye 2. Alex ol....
Daha fazla yorum görüntüle