Tolunay Kafkas'la yollar ayrılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 15 Ekim tarihinde sözleşmesi sona erecek Ümit Milli Futbol Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'la yollarını ayıracak.

Tolunay Kafkas'la yollar ayrılıyor!
Tolunay Kafkas'la yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 07.10.2022 11:23 GÜNCELLEME 07.10.2022 11:24
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

TFF, 15 Ekim'de sözleşmesi sona erecek olan Tolunay Kafkas'ın mukavelesini yenilemeyecek ve yolları ayıracak. Kafkas'ın yerine kimin geleceği konusunda net fikir olmasa da Samet Aybaba ile görüşen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, bir ön hazırlık içinde olduğu biliniyor.

16 maçta sadece 6 galibiyet

Ümit Milli Takım'ın başında çıktığı 16 maçta sadece 6 galibiyet alan Tolunay Kafkas, 3 beraberlik ve 7 de mağlubiyet elde etti. Bu performanstan memnun olmayan TFF yönetiminin değişimi bir ihtiyaç olarak gördüğü belirtiliyor.

Kafkas, Yusuf Demir'in milli takıma kazandırılması aşamasında da ihmali bulunduğu gerekçesiyle eleştiriliyor. Milli Takımlar'da izleme ve danışma komitelerinde görev alan bazı kişilerin de bu operasyona dahil edilmesi bekleniyor. (Akşam)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tolunay ın ne başarısı vardıki milli takıma hoca oldu anlamış değilim. Bence konuşma tarzı bile gençlere hitap eden biri değil
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    önder karavelli iyi olurdu o da adanaya gitti
    Cevapla
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Altıntop gibi bi adam gelmiş size hizmet ediyor siz beğenmiyorsunuz he,hangisi anlıyor futboldan yerli antrenörlerimzden adam alman teknik adama getirdi çomak sokuyosnz
    Cevapla
  • yazıksize 1 yıl önce Şikayet Et
    bile bile aldığınız Yusuf'u milletin önüne atmayın, Tolunay'ı harcamayın. Vebal almayın..
    Cevapla
  • yazıksize 1 yıl önce Şikayet Et
    tolunay ile yönetim tarzından dolayı yollar ayrılabilir. bu çok doğaldır. fakat Türkiye Milli Takımını seçmemiş birini oynatacağım diye kamuoyu yapılmasına gerçekleri anlatarak dik durduğu için gönderiliyorsa bu çok vahim. önce icardiye racon kesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle