Hakan Ericson: Galibiyetten gurur duyuyoruz

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında sahasında Türkiye'yi 2-1 mağlup eden Faroe Adaları'nın teknik direktörü Hakan Ericson, galibiyetten dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Hakan Ericson: Galibiyetten gurur duyuyoruz
Hakan Ericson: Galibiyetten gurur duyuyoruz
GİRİŞ 26.09.2022 01:23 GÜNCELLEME 26.09.2022 01:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup son maçında sahasında Türkiye'yi 2-1 mağlup eden Faroe Adaları'nın teknik direktörü Hakan Ericson, galibiyetten dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Torsvollur Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ericson, "Sonuçtan çok mutluyuz. Türkiye çok iyi bir takım, bunu ilk oynadığımız maçta da görmüştük. Bu kez sahada çok daha rahattık ve kazandık, çok daha iyi oynadık. Türkiye'nin çok eksiği vardı. Bugün aldığımız galibiyetten gurur duyuyoruz. Danimarka ve İskoçya'ya karşı güzel oynamıştık, son anda galibiyeti kaçırmıştık ama bu sefer galibiyeti koruduk." ifadelerini kullandı.

Savunmada çok başarılı olduklarının altını çizen Ericson, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Türkiye galibiyetiyle büyük takımlara karşı kazanabileceğimizi de gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Türkiye'nin hem sakatlıkları vardı hem de buradaki şartlar onları zorlamış olabilir. Türkiye B Ligi'ne çıkmıştı, bu da onları etkileyebilir. Defanstaki eksiklerini de biliyorduk, ona göre hazırlandık. Türkiye'nin eksikliği ve bizim motivasyonuz birleşince sonuç böyle oldu." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Her maç onüç kilometre koşabilen futbolculardan kurulu milli takım olmalı. İkinci lig üçüncü lig futbolcusu farketmez. Zaten bundanda kötü olmaz. En azından koşmayanın giremeyeceği bir takım olduğunu anlar çalımcı futbolcular.
    Cevapla
  • Hacıkemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Faroe Adaları'nda menajerlik sisteminin, medyanın futbola etki etmediği görülüyor. Türk futboluna etki eden futbol dışı etkilere göre yurtdışında futbolda başarı şansının kaybolacağı anlaşılıyor. Doğru düzgün mücadale edip galibiyeti elde eden Faroe Adaları futbol takımını ve yöneticilerini kutlarım. İleride sıralamaları 125'in üzerinde olacağı belli oluyor.
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    53 bin nüfuslu bir ülke takımına yeniliyor an kapat dükkanı git. Böyle rezillik hayatımda görmedim.
    Cevapla
  • BİR VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın nüfus ile futbol oyununu yada herhangi bir spor dalını KIYASLAMAYI ...Karşındakide İNSAN ..!!! onunda eli var ayağı var.AKLI var ,yeteneği var..ÖNEMLİ OLAN BU MEZİYETLERİ SAHADA KULLANABİLMEK.. futbolda girğin gol pozisyonunu değerlendireceksin...atamazsan ...atarlar...Bu kadar basit..3.000 nüfuslu olsalar ne olacak ...adamlar senden fazla koştu..pres yaptı sen ne yaptın? doğaçlama futbol oynadın..sonuç : tabiki yenilirsin..militakım hala milli takım olamadı...sahaya milli takım değil milli futbolcular çıkyor..topu ayağına alan, çalım atma sevdasında... birde bu kadar zaman oynamalarına rağmen hala uyumsuzlar..
    Cevapla
  • Çankırı lı 1 yıl önce Şikayet Et
    TORPİLLİLERİ ORAYA ÇIKARTIP OYNATIRSANIZ BÖYLE OLUR İŞTE. GERÇEKTEN BÜYÜK TAKIM OLACAKSA; ANADOLU DAN GETİRİLECEK HAKEDEN OYUNCULARLA BU OLUR. Siz bilirsiniz artık yakında seyirciniz ve destekciniz olmayacak.
    Cevapla
  • MUSTAFA KORKMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden iyi analiz etmiş bizdeki vasıfsızlar gibi parçaladım böldüm çarptım dememiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle