Ümit Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

İstanbul'da 27 Eylül Salı günü Gürcistan ile hazırlık maçı yapacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Ümit Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
Ümit Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı
GİRİŞ 23.09.2022 18:54 GÜNCELLEME 23.09.2022 18:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ümit Milli Takım'da sakatlığı bulunan Tiago Çukur, kadrodan çıkartıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, ay-yıldızlı ekipte sakatlığı bulunan Tiago Çukur aday kadrodan çıkarıldı.

Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan ve Belçika 2. Ligi takımlarından Dender'e kiralık olarak forma giyen Tiago Çukur'un sağ uyluk arka taraf kaslarındaki gerilme nedeniyle gerekli tedavisinin planlandığı bildirildi.

Genç futbolcunun aday kadrodan çıkarılması üzerine kamptan ayrıldığı kaydedildi.

Tiago Çukur ile A Milli Takım'a gönderilen Ravil Tagir'in yerine Ümit Milli Takım aday kadrosuna Galatasaray'dan stoper Metehan Baltacı ile Hollanda 2. Ligi takımlarından Roda'dan sol bek Ali Barak'ın alındığı belirtildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberde şok diyorlarya sinir oluyorum, dünyada Türk futbolcusu kadar çabuk sakatlanan yoktur, cengiz ünder romaya gittiğinde çok iyi ve güçlüydü, şimdi milli maçda gördüm yürüyemiyor, para kazanmaya başlayınca böyle , profesyonel değiller
    Cevapla