A Milli Takım'ın kadrosunda dört değişiklik!

A Milli Takım'da Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Orkun Kökçü ve Cengiz Ünder kadrodan çıkarıldı. Cenk Özkaçar, Ravil Tagir, Berkay Özcan ve Umut Bozok kadroya dahil edildi.

GİRİŞ 23.09.2022 11:47 GÜNCELLEME 23.09.2022 14:25
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda dün akşam oynanan Lüksemburg maçının ardından değişiklikler yapıldı.

Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Orkun Kökçü sakatlıkları, Cengiz Ünder ise Lüksemburg karşılaşmasında turnuvadaki ikinci sarı kartını görerek Faroe Adaları maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

İspanya'nın Valencia kulübünde forma giyen Cenk Özkacar, Belçika'nın Westerlo ekibinde forma giyen Ravil Tagir, Medipol Başakşehir'den Berkay Özcan ve Trabzonspor'dan Umut Bozok ise A Milli Takım aday kadrosuna dâhil edildi.

Cenk Özkacar kafileye Faroe Adaları'nda; Ravil, Berkay ve Umut ise Riva'da A Millî Takım kampına katılacak. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • gürbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    TEKÇARE EMRE BELEZOGLU KOVUN gitsin altintopuda kuntz zu da
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Enes Ünal in milli takımda yeri yok ,kuntzu derhal gönderilmeli yerli hoca gelmeli
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara teşvik veriyolarsa burnundan gelir... Lüksemburg tan 3 gol yenir mi lan
    Cevapla
  • gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    umut bozok bu takımın forveti olmalı,,
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım Trabzonspordaki Uğurcan ın maç eksiğini kapatma yerimi arkadaş, ayrıca Ferdi nin yeri orta sahamı bir de stopere Tolga Ciğerci. Bu ne biçim teknik direktörlük bu nasıl kadro kurmaktır biri söylesin. Milli takımın başında en kötüsü de olsa Türk teknik direktör olmalıdır.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi nin yeri orta sah zaten.Geçen yıl fenev in sol beki olmadığı için orada oynuyordu. Zira bir arkadaşın dediği gibi kendilerine gol atmasın diye TS den Novak'ı transfer edip kenarda oturttukları için. Alioski sol beke gelince iş değişti.
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle