Dünya sıralaması açıklandı! İşte Milli Takım'ın yeri

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 1 basamak yükselerek 1475.13 puanla 42. sırada yer aldı.

Dünya sıralaması açıklandı! İşte Milli Takım'ın yeri
Dünya sıralaması açıklandı! İşte Milli Takım'ın yeri
GİRİŞ 23.06.2022 12:45 GÜNCELLEME 23.06.2022 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Haziran ayı dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye, sıralamada bir basamak yükselerek 42. sıraya yerleşti.

FIFA'nın internet sitesinde yayınlanan sıralamada Brezilya, bin 837 puanla zirvedeki yerini korurken, Belçika bin 821 puanla ikincilikte kaldı, Arjantin ise bin 770 puan alarak üçüncü sıraya çıktı. A Milli Takım'ın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki rakiplerinden Lüksemburg 93. sıraya çıktı, Faroe Adaları 125'inciliğe, Litvanya ise 142. sıraya geriledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim şimdiki teknik ekipten daha adaletliydi torpilli oyuncu oynatırsa rakiplerimiz Andorra fore Adaları Malta olur.
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    biz C grubunda kalalım bir bir ilerleriz. yavaş ama emin adımlarla. :)
    Cevapla
  • Karahisarî 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanlığı ile hareket eden hiçbir yönetim başarılı olamaz. Hamit ve yönetiminin de başarılı olacağını zannetmiyorum. Fenerle uğraşalım derken ülke futbolunu Faroe Adaları seviyesine düşürdüler. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Sucukhisarı 1 yıl önce Şikayet Et
    senin fenerli dediğin adamlar ahlâk zaafı var numaracı taklacı güvercin gibi bence çok doğru yaptılar karakteri zayıf insanlar milli takım a alınmmamalı biz müslüman bir memleketiz. bana kalsa dövmeli adam bile almam.
    Cevapla
  • başhekim 1 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir başarı
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bir süreç sonuç değil, en yüksek sıramız 9 Haziran 2004 de 5.sıradaydık, iniş olduğu gibi çıkış da olur, istikrar sağlanmazsa böyle olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle