Hakan Çalhanoğlu: Hocaya yardımcı olmaya çalışıyorum!

Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, Lüksemburg galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu: Hocaya yardımcı olmaya çalışıyorum!
Hakan Çalhanoğlu: Hocaya yardımcı olmaya çalışıyorum!
GİRİŞ 12.06.2022 00:44 GÜNCELLEME 12.06.2022 00:44

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü hafta maçında deplasmanda Lüksemburg'u 2-0 mağlup etti ve grup liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu şunları kaydetti:

"2015'te 15 numaralı formayla golümü atmıştım. Atmosfer çok iyiydi. Seyircimizin de desteğiyle ilk yarı çok iyi başladık. Tabii yorgunluk vardı. İkinci yarı bunu gördük. Önemli olan maçı 2-0 kazanmaktı. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım benim için çok değerli. Hocaya da yardımcı olmaya çalışıyorum bu konuda. Orta sahamız çok iyi oyuncularla dolu. Dorukhan, Salih gibi. Dorukhan çok iyi bir performans gösterdi."

Hakan Çalhanoğlu 15. golünü attı

A Milli Takımı, Lüksemburg deplasmanında öne geçiren golü penaltıdan atan Hakan Çalhanoğlu, ay-yıldızlı formayla gol sayısını 15'e yükseltti.

A Milli Takım ile 71. maçına çıkan Hakan, attığı 15 golle aday kadro içindeki en golcü oyuncu konumunda da bulunuyor. Hakan'ı 13 golle Cengiz Ünder takip ediyor.

Mücadelenin ikinci yarısında Hakan yerini Salih Özcan'a bıraktı. Hakan oyundan çıkınca, kaptanlık pazubandını Çağlar Söyüncü taktı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.