Luc Holtz: Türkiye'ye saygı duyuyoruz!

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü maçında yarın A Milli Takım'ı konuk edecek Lüksemburg Milli Takımı'nın teknik direktörü Luc Holtz, Türkiye'nin gücünü bildiklerini ancak kendilerine de güvendiklerini söyledi.

Luc Holtz: Türkiye'ye saygı duyuyoruz!
Luc Holtz: Türkiye'ye saygı duyuyoruz!
GİRİŞ 10.06.2022 18:42 GÜNCELLEME 10.06.2022 18:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü maçında yarın A Milli Takım'ı konuk edecek Lüksemburg'da teknik direktör Luc Holtz, karşılaşma öncesi Lüksemburg Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına takımın orta saha oyuncularından Danel Sinani ile katıldı.

Türk Milli Takımı'nın çok güçlü bir ekip olduğunu belirten Holtz, "Türkiye son maçlarında çok iyi oynadı. Çok güçlü bir takım, çok kaliteli oyunculara sahipler. İki maçta 10 gol attılar, bu da güçlerini gösteriyor. Türkiye'ye saygı duyuyoruz. Biz de iyi hazırlandık ve kazanmak istiyoruz. Yarın güzel bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

İki takımın da 6 puanı olduğunu hatırlatan Holtz, "Maçı favorisi Türkiye görülüyor ama biz de elimizden geleni yapacağız. Ne olacağını sahada göreceğiz. Liderlik gibi konuları şimdilik düşünmüyoruz. Biz maç maç bakıyoruz." şeklinde konuştu.

Lüksemburg'un orta saha oyuncularından Sinani de Türkiye'nin gücünü bildiklerini ve ellerinden gelen mücadeleyi sahaya koyacaklarını söyledi.

Sinani, iki takımın da 6 puanı bulunduğunun altını çizerek, "İki takım da ilk iki maçını kazandı. Türkiye bu maçlarda 10 gol atarak gücünü gösterdi. Biz de iki maçımızı iyi mücadele ederek kazandık. Yine iyi mücadele ederek puan ya da puanlar almak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Portekizli hakemleri var asılıp bize bir Ali Cengiz oyunu oynamalarına fırsat vermemeliyiz. Goller peş peşe gelmeli ciddi durmalı takım rehavete kapılmamalı. C grubu diye iyice cıvıttı vatandaş, nasılsa kolay alınmalı havasında herkes, öyle birşey yok, her galibiyet değerlidir, kimse beleşe vermiyor galibiyeti. Aslanlar gibi alacağız inşaallah. İlla eleştireceksek pas hataları en aza indirilmeli. Bir üst ligde daha belirgin hale gelir bu pas hataları. Zamanla daha iyi oluruz. HAYDI BASTIR.
    Cevapla
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    ne hale düştük be... adamlar favori Türkiye olabilir ama, bizde iki maç kazandık diyo....aba altından. ....
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedenki saygı duyulacak bir milli takımmı var karşınızda olsaydı böyle sizle karşılaşmazdık Ermenistan bile b Ligi'nde varın siz düşünün kansızları bu takımı bu hale getirenler utansın sakın kimse çıkıpta son iki maçtan bahsetmesin bir tık üst takım gelse fark yer bu takım.
    Cevapla
  • Giray 1 yıl önce Şikayet Et
    Endişeliyiz diyorsun
    Cevapla