Halil Dervişoğlu: Ben her yerde rahat ederim

A Milli Takım'ın 22 yaşındaki oyuncusu Halil Dervişoğlu, 6-0 kazanılan Litvanya karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Halil Dervişoğlu: Ben her yerde rahat ederim
Halil Dervişoğlu: Ben her yerde rahat ederim
GİRİŞ 08.06.2022 00:32 GÜNCELLEME 08.06.2022 00:32

Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında Türkiye deplasmanda Litvanya'yı 6-0 yendi. Ay yıldızlı ekibin gollerini 2 ve 14'te Doğukan Sinik, 56 (penaltı) ve 81'de Serdar Dursun, 89'da Yunus Akgün ve 90'da Halil Dervişoğlu kaydetti.

"Bu rakip biraz daha ileri çıkıp alan aradı"

"Faroe Adaları maçı gibi rakibin geri çekileceğini biliyorduk" diyen Halil, "Ancak bu rakip biraz daha ileri çıkıp alan aradı. Biz de bu fırsatları değerlendirmeyi başardık" dedi.

"Ben her yerde rahat ederim"

Oynadığı pozisyon ile ilgili konuşan Halil, "Ben her yerde rahat ederim ancak en rahat yerimi soruyorsanız, defans ile orta saha arasındaki bölgelerde kendimi çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

"Hocamız bizi çok iyi motive ediyor"

Halil, "Hocamız bizi çok iyi motive ediyor ve zor maçlar olmamasına rağmen bize hedefler koyuyor. Mesela hiç gol yememe veya çok gol atma gibi" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.