Milli Takım, İtalya'ya diş geçiremedi

A Milli Takımımız hazırlık maçında karşı karşıya geldiği son Avrupa Şampiyonu İtalya'ya 3-2 mağlup oldu.

Milli Takım, İtalya'ya diş geçiremedi
Milli Takım, İtalya'ya diş geçiremedi
GİRİŞ 29.03.2022 23:38 GÜNCELLEME 30.03.2022 00:34
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında EURO 2020 şampiyonu İtalya ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı İtalya 3-2 kazandı. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Milli Takımımız, 4. dakikada Cengiz Ünder'in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. 

Golün ardından baskısını arttıran İtalya, 35. dakikada Cristante ve 39 ile 70. dakikalarda da Raspadori'nin ayağından bulduğu gollerle skoru 3-2'ye taşıdı.

Mücadelenin 83. dakikasında Serdar Dursun'un golüyle farkı bire indirsek de karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca İtalya sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.



AHMET ÇALIK UNUTULMADI

Milliler sahaya üzerinde 11 Ocak'ta hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık'ın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle çıktı. Ay-yıldızlı futbolcular Ahmet Çalık'ın milli formayla attığı gol ve "Seni unutmayacağız" yazısının olduğu videoyu izledi.



SALİH ÖZCAN İLK KEZ FORMA GİYDİ

Daha önce Almanya alt yaş milli takımlarında görev yapan Salih Özcan, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı.

Portekiz maçının ardından Konya'ya gelen ve İtalya maçı öncesinde kadroya dahil edilen Salih Özcan, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. 

Genç oyuncu karşılaşmanın 62. dakikasında Dorukhan Toköz'ün yerine oyuna dahil oldu.

Türkiye: 2 - İtalya: 3

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Enea Jorgji, Dojando Myftarı, Ilir Tartaraj

Türkiye: Altay Bayındır, Ozan Kabak (Dk. 8 Kaan Ayhan), Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Dorukhan Toköz (Dk. 62 Salih Özcan), Hakan Çalhanoğlu (Dk. 77 Taylan Antalyalı), Rıdvan Yılmaz (Dk. 62 Berkan Kutlu), Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu (Dk. 62 Serdar Dursun), Enes Ünal (Dk. 77 Doğukan Sinik)

İtalya: Donnarumma, De Sciglio, Acerbi, Chellini (Dk. 76 Bastoni), Biraghi, Pessina (Dk. 76 Sensi), Cristante (Dk. 76 Locatelli), Tonali, Zaniolo (Dk. 46 Zaccagni), Scamacca (Dk. 87 Belotti), Raspadori (Dk. 88 Bonucci)

Goller: Dk. 4 Cengiz Ünder, Dk. 83 Serdar Dursun (Türkiye), Dk. 35 Cristante, Dk. 38, 69 Raspadori (İtalya)

Sarı kartlar: Dk. 45 Zaniolo (İtalya), Dk. 86 Mert Müldür (Türkiye)


 

YORUMLAR 163
  • deli gadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler nereye dis gecirebildiki? Hermacta yeniliyoruz berbat bu milletin sevinme hakki yokmu herzaman kanali birinci yarida kapatmak zorundamiyiz? Biktik yaw birkerede sevindirin bizi cokmu istedik bosyere gol yiyoruz kahir oluyoruz damarlarimiz tikandi bitti
    Cevapla
  • Bymechul 2 yıl önce Şikayet Et
    Seneler öncesinden milli maçları izlemeyi bıraktım çünkü bizim artık rakiplerimizi faroe adaları,lichtentain,papau yine gine,andora, bunlarıda izlmeye değmez.
    Cevapla
  • Tr yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    En iyi hocada getirseniz olmuyor sanki kaderimiz gibi kabul ettiriliyor başarılı dünya ülkelerinin alt yapısı nasıl çalışıyor inceleyin ona göre bu kadercilikten ülkemizi iyi temsil seviyesine getirin lütfen
    Cevapla
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Konya'nın ne suçu var?
    Cevapla
  • MAHMUT 2 yıl önce Şikayet Et
    ünlü bir futbol bilgininin de dediği gibi küçük insanlar başarısızlığı sadece bir kişi üzerinden değerlendirirler. yok uğurcan, yok altay, yok burak, yok hakan bunlar sadece kendimizi kandırmak için oluşturduğumuz günah keçileri asıl sorun sistemde, oyuncu yetiştirememekte, ligimizin kalitesiz olmasında biz böyle kişiler üzerinden konuşmaya devam edersek bir arpa boyu gidemeyiz gidemiyoruz da zaten
    Cevapla
  • Ali öztok 2 yıl önce Şikayet Et
    Simdi niye boyle diyorsun ki gecen macta ugurcani yerden yere vurdular altay daha iyi oldugu icin mi dunki macta hatali oyun baslatmadan gol yedik takmislar ugurcana kafayi ugurcan veya altay kisi uzerinden gitmiceksin burasi milli takim ayrica adi ustunde milli takim dun 3 4 futbolcu haric hepsi disarda futbol oynuyor neresi milli acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle