A Milli Takımı'nın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu oldu

A Milli Futbol Takımı yarın İtalya ile Konya'da yapacağı hazırlık karşılaşması öncesinde Hakan Çalhanoğlu Türkiye'nin yeni takım kaptanı olduğunu açıkladı

A Milli Takımı'nın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu oldu
A Milli Takımı'nın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu oldu
GİRİŞ 28.03.2022 18:03 GÜNCELLEME 28.03.2022 18:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı yarın İtalya ile Konya'da yapacağı hazırlık karşılaşması öncesinde Hakan Çalhanoğlu Türkiye'nin yeni takım kaptanı olduğunu açıkladı.

Yeni kaptan olduğunu açıkladı

Hakan Çalhanoğlu, "Kaptanlık sorumluluğunun farkındayım ve bunu gururla taşıyacağım. Sorumluluğu herkesin alması gerekiyor. En başta benim. 2015 yılından beri bu formayı taşıyorum. Zaman çabuk geçiyor. . Emre Abi ve Arda Abiyle oynadım, şimdi Burak abi aramızdan ayrıldı. İtalya maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. İki takım da Dünya Kupası'na katılamadı ve üzgün. Yarınki maç bizim için önemli. Konya halkı bize hep iyi gelmiştir. İnşallah yarın iyi bir maç izleriz." dedi.

Üçlü savunmadan memnunum

Kuntz'un oynattığı sistem hakkında konuşan Çalhanoğlu "3'lü savunmadan memnunum, Inter'de de bunu oynuyorum. Artık bizim de bu sistemde oynamamız istiyorum. Avrupa elemelerinde herkes böyle oynuyor. Zaman zaman zorluk yaşayabilirsiniz. Portekiz'e karşı zorluk yaşadık ama ikinci yarıda pozisyonlar da bulduk.  Maçtan sonra soyunma odasına girdiğimizde çok sakindik. Çok üzgündük. Burak abinin üzüntüsünü kimse hissedemez. O kadar emek göstermiş, işler yapmış milli takım için. Biz onu ayağa kaldırmaya çalıştık. Bize her zaman sahip çıktı. Buraya gelmemek için bir kusur bulmadı. Ben yine buradan teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık, benim için yürekli bir insan." dedi.

"İki ülke de Dünya Kupası'na katılamadı ve üzgün"

İtalya maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. İki ülke de Dünya Kupası'na katılamadı ve üzgün. Konya bize hep iyi gelmiştir. İnşallah yarın da iyi bir maç izleriz. Hoca ile 3'lü savunma konusunda bir konuşma yapmadık. Bu hocanın ve teknik heyetin kararıdır. Ben sadece kendi görüşümü söyledim. Ben Inter'de mesela Merih de Atalanta'da 3'lü sistemle oynuyor."

YORUMLAR 11
  • Gencoo 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyen Cenaze..
    Cevapla
  • Cemşit 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah için bir maç kazandırdı mı. Bir final maçlarında hayrı oldumu. Bence milli takım kadrosundan çıkarılmalı
    Cevapla
  • Hazar 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda bir hiçsin hakan. Olsanda olur olmasanda
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvahhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle