Türkiye maçı öncesi İtalya'da 7 eksik

A Milli Takım'ın İtalya ile Salı günü İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde İtalya'da yedi oyuncu kadrodan çıkartıldı.

Türkiye maçı öncesi İtalya'da 7 eksik
Türkiye maçı öncesi İtalya'da 7 eksik
GİRİŞ 27.03.2022 12:57 GÜNCELLEME 27.03.2022 14:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda Kuzey Makedonya'ya yenilerek elenen İtalya'da Türkiye maçının kadrosu belli oldu.

İtalya Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Gianluca Mancini, Domenico Berardi, Luiz Felipe, Jorginho, Ciro Immobile, Marco Veratti ve Lorenzo Insigne'nin kadrodan çıkartıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre İtalya Milli Takımı'nın kadrosu şöyle:

Kaleciler: Alessio Cragno, Gianluigi Donnarumma, Pierluigi Gollini, Salvatore Sirigu.

Defans: Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Cristiano Biraghi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio, Emerson Palmieri, Alessandro Florenzi, Luiz Felipe.

Orta Saha: Nicolò Barella, Bryan Cristante, Manuel Locatelli, Lorenzo Pellegrini, Matteo Pessina, Stefano Sensi, Sandro Tonali.

Forvet: Andrea Belotti, Joao Pedro, Matteo Politano, Giacomo Raspadori, Gianluca Scamacca, Mattia Zaccagni, Nicolò Zaniolo.

29 Mart Salı günü Konya'da oynanacak Türkiye-İtalya maçı, 21.45'te başlayacak.

YORUMLAR 14
  • zafer58 2 yıl önce Şikayet Et
    bu maçın bir önemi kaldımı ki oynanıyor??
    Cevapla
  • Agah 2 yıl önce Şikayet Et
    Isimsiz Kuntz u neden yollasinlar..portekize yenildi diye mi?Bizim milli takimi da Brezilya falan saniyorsun galiba
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    2022 dunya kupasına gidememis bir takimin bu saatten sonra oynayacagi maclarin bir önemi yok. yakinda kuntz ve ekibini gonderirler
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu maça arda güler i koymak lazım ama bizde yürek ister
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Korunması gerekiyor ya çocuğun. Bu ülkenin futbol aklı şaka gibi resmen ya. Avrupa’da 17-19 yaşında çocukları Bayern, Barcelona, Real Madrid ve Chelsea gibi takımlar takır takır oynatır bizimkilerde daha pişmesi lazım çok genç diye saçmalar. Gençken oynamayacak ne zaman oynatacak bu çocuklar ? Yurt dışından emekliliği gelmiş otuzuna yakın ya da otuz yaş üstü yabancılara milyon Euro’ları yedire yedire kulüpler battı resmen. Altyapılara gereken önem verilse, disiplin olsa bizim çocuklarımız pırlanta aslında. Her şey eğitimde ve ilgide bitiyor. Avrupa yapıyorsa bizimde yapabilmemiz lazım sonuçta onlarda insan bizde.
    Cevapla
  • recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım hangi turnavada oynuyorda hazırlık maçına çıkıyor yoksa hocamıza antreman hocalarına futbolcuları harçlık maçımı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadroya 30 oyuncu çağırmışlardı zaten.. 7 oyuncu zaten çıkacaktı.. Burada yorum yapan herkes filozof
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Türk milli takımını üçüncü dünya ülkesi futbolu oynayan takım olarak gördükleri için bu tür maclarda as futbolcularını yormaktansa yedekleri oynatıyor
    Cevapla
  • Husrev 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden yapilanmaya gidiyor Italya ondan cikariyorlar.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Son Avrupa şampiyonu ve dört kere dünya şampiyonu olmuş İtalya Makedonya’ya elendi . Burnu havadaydı ne oldu ? Üst üste iki kez tarihlerinde ilk defa dünya kupasına gidemiyorlar. Bize son dünya şampiyonu Fransa’yı yenemez diyorlardı ama yendik. Futbol bu ne olacağı belli olmaz.
    Cevapla
  • Fetti 2 yıl önce Şikayet Et
    Elenmiş lan adamlar da elenmiş azcık okuduğunu anla bre …
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle