Burak Yılmaz o anları anlattı! 'Topun auta gittiğini görünce...'

A Milli Takım'ın Portekiz'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada 85. dakikada penaltı kaçıran Burak Yılmaz, o anları anlattı.

GİRİŞ 26.03.2022 10:22 GÜNCELLEME 26.03.2022 15:39
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Finali'nde Portekiz'e 3-1 yenilerek elenirken, maça damgasını vuran olay; skor 2-1 iken Burak Yılmaz'ın 85. dakikada penaltı kaçırmasıydı.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizliklerden biriyle karşılaşan tecrübeli futbolcu, karşılaşma sonrası sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada milli takımı bıraktığını açıklarken, "Nasıl atamadım, hala şok içindeyim. Bu penaltıyı, ömrüm boyunca her gece atacağım belki de uyumadan, rüyamda" sözleriyle dile getirdi duygularını.

"ZEMİN ISLAK VE YUMUŞAKTI"

İşte Burak Yılmaz'ın sözleri:

"Penaltıyı kazanınca tüm arkadaşlarım topu bana bıraktı. Ben de atmakta istekliydim. Müthiş heyecanlandım. Arkamda bütün ülke insanlarının sorumluluğu vardı. Zemin ıslak ve yumuşaktı. Sert vurma isteğim topu yükseltti. Topun auta gittiğini görünce kahroldum. Penaltıyı atsaydım Portekiz'i elerdik. En çok ülkem için üzüldüm. Maçtan sonra başkanımız Nihat Özdemir, Stefan Kuntz ve takım arkadaşlarım bana destek oldu. En çok Kuntz üzüldü. Benimle birlikte ağladı. Lille takımındaki arkadaşlarım da arayıp moral verdiler. Sabaha kadar uyuyamadım. Çok üzgünüm."

YORUMLAR 85
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    valla topun başına sen geçince içime bir ateş düştü. Hakan varken sen niye geçersin topun başına anlamış değilim.
    Cevapla
  • bencil-burak 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki türkiyede genc yetenekli futbolcu yok bu yasli beceriksizi banko oynatanlat utansin cok sükür kurtulduk biktik bu egolu herifden bencil burak
    Cevapla
  • Ccc 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni hale neden zirvede oynatıyorlar ben biliyorum arkanda belliki bir loca var .yoksa senin süper ligde ,milli takımda oynama şansın yok .senin konsantren yok . Şut çekerken kafan hep yerde.şut çekerken kale hizasında bir duruşun yok .. Ben penaltının kaçacağını sen topu eline alınca bildim . Yanlış seçimdi .zaten kimseye sormadan topu eline hemen aldın .. Bu Milet ne çektiyse liyakatsiz kadrolardan çekti . Çaycı olarak işe başlar çok geçmez müdür oluverir .
    Cevapla
  • faili mechul 2 yıl önce Şikayet Et
    seni gidi dumenci seni 2 yil once genclere yerini birakmaliydin ac gözlü insanoğlu
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zemin ıslakmış dakika 85 te fark etti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle