Portekiz'in yıldızı Türkiye maçında forma giyemeyecek

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, sakatlanan Ruben Dias'ın en az 1 ay forma giyemeyeceğini açıkladı. Dias, Türkiye'nin 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda Portekiz'le oynayacağı maçta da forma giyemeyecek.

Portekiz'in yıldızı Türkiye maçında forma giyemeyecek
Portekiz'in yıldızı Türkiye maçında forma giyemeyecek
GİRİŞ 04.03.2022 20:45 GÜNCELLEME 04.03.2022 20:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Premier Lig'in 28. haftasında Manchester United'ı ağırlayacak Manchester City'de Pep Guardiola, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

F.A Cup 5.tur mücadelesinde salı günü Peterborough'ya konuk olan Manchester City'de sakatlanan Ruben Dias'ın sakatlığına ilişkin Guardiola, "Ruben'in sakatlığı harmstring. 4-6 hafta arasında forma giyemeyecek. Sezonun bu bölümünde sakatlıklar normal. Daha önceki sezonlarda da iyi oyuncularımız uzun süreli sakatlandı. Üzülecek bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Ruben Dias kaç maçta forma giyemeyecek?

Hafta sonu oynanacak Manchester United maçında forma giyemeyecek Ruben Dias, Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Sporting'le oynayacağı rövanş maçında da sahada olmayacak. İngiliz basınında yer alan haberde Dias'ıns sakatlığının durumuna göre 4 maç sonra takıma dönebileceği ifade edilirken Portekizli oyuncunun 7 maç kaçırabileceği de belirtildi. Dias, Türkiye'nin 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda Portekiz'le oynayacağı maçta da süre alamayacak.

Manchester City kimlerle oynayacak?

Premier Lig'in 28. haftasında pazar günü Manchester United'ı ağırlayacak Manchester City, gelecek hafta çarşamba günü Sporting'le karşılaşacak. 14 Mart'ta Crystal Palace'a konuk olacak Manchester City, 19 Mart'ta F.A. Cup çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Southampton'la oynayacak ve mart ayındaki maçlarını tamamlayacak.

Ruben Dias bu sezon ne yaptı?

2020'de Benfica'dan 68 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan Ruben Dias, bu sezon 34 maçta süre 

YORUMLAR 3
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Portekiz de bitane Yildiz var oda Ronaldo baskasi olamaz okadar....
    Cevapla
  • Hidir 2 yıl önce Şikayet Et
    Portekizin hic sansi kalmadi...6-0 yeneriz...sonra da italyaya 5 atip...dunya kupasina...
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ve alarm çalar ruyadan uyaniriz
    Cevapla