Savaşa karşı çıkan ilk Rus futbolcu: Fedor Smolov

Rusya Milli Takımı futbolcusu Fedor Smolov paylaşımıyla savaşa karşı çıkan ilk Rus futbolcu oldu.

Savaşa karşı çıkan ilk Rus futbolcu: Fedor Smolov
Savaşa karşı çıkan ilk Rus futbolcu: Fedor Smolov
GİRİŞ 24.02.2022 19:55 GÜNCELLEME 24.02.2022 20:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor dünyasının gözü Rusya ile Ukrayna arasındaki sıcak çatışmalarda. Ukrayna'da futbol takvimi askıya alınırken, UEFA da yaşananları yakından takip ediyor. 

Sıcak gelişmelerin ardından Fedor Smolov paylaşımıyla savaşa karşı çıkan ilk Rus futbolcu oldu. Smolov, Instagram hesabı üzerinden 'Savaşa hayır' çağrısında bulundu.

Paylaşımına Ukrayna bayrağı da ekleyen tecrübeli futbolcu, kendisine gelecek olası tepkilere karşı gönderilerini yoruma kapattı.

Fedor Smolov 'Нет войне!!!' (Savaşa hayır) notuyla paylaştığı siyah görselde Ukrayna bayrağına da yer verdi. |

Fedor Smolov kimdir?

Profesyonel kariyerine Dinamo Moskova'da başlayan 32 yaşındaki futbolcu, şu anda devre arasında transfer olduğu Dinamo Moskova adına ter döküyor. Smolov, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova formasıyla Galatasaray'a karşı forma giymişti.

Feyenoord ve Celta Vigo macerası dışında kariyerini ülkesinin çeşitli takımlarında sürdüren Smolov, Rusya Milli Takımı'yla 45 maça çıktı, 16 gol kaydetti.

YORUMLAR 7
  • Tako 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam rüzgarımı kesiyor diye savaş yapıyor Sunduğu sebepler bizim sınırımızda yıllardır var bizde mısıra kadar uzanalım soğuk iklimin soğuk adamı..
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    rusya için vatan haini yani PKK lı ya eşit
    Cevapla
  • Sait taşdemirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk terör örgütüdür ukrayna ise bağımsız bir ülke ki zaten savas ulkeler arasında olan bir durum, teröre karşı savaş olmaz mücadele verilir. Ikisi arasında nasıl bir bağlantı kurdun neyi yaşıyorsun anlam veremedim.
    Cevapla
  • Acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar da değil. Savaşa hayır demiş, belki Ukrayna'da arkadaşları yakınları tanıdıkları var, belki sosyal medyadaki videolar sonrası vicdanı sızlayan normal bir insan. Vatanına ihanet etmedi yani. Unutmayalım ki, İstanbul başta olmak üzere bütün topraklarımızda ezel-ebed (böyle bir tabir var mı bilmiyorum, bilinçaltımın yansıması) gözü olan devletlerin belki başında gelir Rusya. Ha Rusya, ha İran... Allah fırsat vermesin, topraklarımızda olan gözleri çıksın. Amin!
    Cevapla
  • Hüdai ÇAKMAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaş insanlığın tarihi boyuna yaptığı en büyük aptallıktır. Dünya elden gidiyor ama biz hala birbirimizle boğuşuyoruz.
    Cevapla
  • BalkanTürk 2 yıl önce Şikayet Et
    fransa İngiltere abd biryerlere operasyon başlatıp o ülkelerin bir futbolcusu böyle bir tepki gösterseydi bu büyük birşey olmazdı ancak rusyada putinin krallığından bir futbolcu bunu yaparsa bu büyük iş büyük cesaret
    Cevapla
  • Moderatör 2 yıl önce Şikayet Et
    Para herkesi bin bir çeşite sokar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle