Hakemden Salah'a: Al düdüğü maçı sen yönet

Afrika Uluslar Kupası final maçında futbol tarihine geçecek bir olay yaşandı. Mısır ile Senegal’in karşı karşıya geldiği mücadelenin 36. dakikasında Muhammed Salah ile hakem Miguel Gomes arasında ilginç bir an yaşandı.

Hakemden Salah'a: Al düdüğü maçı sen yönet
Hakemden Salah'a: Al düdüğü maçı sen yönet
GİRİŞ 06.02.2022 23:26 GÜNCELLEME 06.02.2022 23:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Afrika Uluslar Kupası finali maçının 36. dakikasında çok konuşulacak bir an yaşandı. Bir pozisyon sonrası karşılaşmanın hakemi Miguel Gomes’e itirazlarda bulunan Muhammed Salah hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Güney Afrikalı hakem, Mısırlı futbolcunun uzun süren itirazlarına karşı olarak elindeki kartları ve düdüğü uzatarak 'al maçı sen yönet' tarzında bir harekette bulundu.

Bir pozisyon sonrası uzunca itirazlarda bulunan Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, Güney Afrikalı hakem tarafından ilginç bir tepki gördü. 39 yaşındaki hakem Mısırlı yıldıza elindeki düdük ve kartları uzatarak 'maçı sen yönet' dedi. Yaşanan olay sosyal medyada büyük ilgi gördü.

YORUMLAR 4
  • Erdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Haticeyle uğraşmak yerine Afrika Kupası Final maçını kimin kazandığını ana haber yapmak daha iyi olurdu.
    Cevapla
  • Ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kupa şampiyonu Senegal haberi neden ana sayfa spor haberleri içinde yok? Amaç haber mi magazin mı?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte hakemlik. Bizimkiler örnek alır mı acaba. Maçı seyrettim. Bu olaydan sonra futbolcular bir daha hakeme itiraz etmediler.
    Cevapla
  • Wanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hak eden ve daha çok isteyen senegaldi..kalecilerine uzatmalarda 1 süt geldi sadece ..ama trt spikeri Mısır'ın kalecisini öve öve bitiremedi
    Cevapla