Sergen Yalçın'a sürpriz talip!

Kosova Futbol Federasyonu, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Sergen Yalçın'ı adaylar arasına dahil etti.

Sergen Yalçın'a sürpriz talip!
Sergen Yalçın'a sürpriz talip!
GİRİŞ 28.01.2022 10:05 GÜNCELLEME 28.01.2022 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyarak büyük bir başarı elde eden ancak bu sezon beklenen sonuçlar gelmeyince görevinden ayrılan Sergen Yalçın'a sürpriz bir talip çıktı.

Sergen Yalçın

YANAL'IN DA İSMİ GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'ın adı Kosova Milli Takımı ile anılmış ve teknik direktör adaylarından biri olduğu öne sürülmüştü.

Ersun Yalçın

Antalyaspor ile sezona başlayan Ersun Yanal sekizinci haftada Akdeniz ekibi ile yollarını ayırmıştı. O zamandan beri takım çalıştırmayan Yanal'ın ismi Kosova Milli Takımının teknik direktörlüğü için adaylar arasında yer almıştı.

EN GÜÇLÜ 3 ADAYDAN BİRİ SERGEN YALÇIN

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kosova Milli Takımı için bu kez de Sergen Yalçın'ın ismi gündeme geldi.

Kosovan Footy'nin haberine göre; Ersun Yanal ile birlikte Sergen Yalçın ve ünlü Alman teknik adam Felix Magath'ın adının geçtiği iddia edildi.

Felix Magath

Üç teknik adamın Kosova için en ciddi adaylar olduğu ve bu isimler arasından tercih yapılacağı ifade edildi. (Hürriyet)

YORUMLAR 1
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Vah Kosova vah hiç aklınız başınıza gelmiyor ya bir sorun soruşturun getireceğiniz kim geçireceğiniz adam kim ne verebilir ne alabilir kalitesi kariyeri. sizin yönetim anlayışınızda Türk futbol yöneticilerinden farksız anlıyorum ki.
    Cevapla