Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması!

TFF yöneticisi Hamit Altıntop gündeme dair açıklamalarda bulundu. Altıntop kendisine yöneltilen Ferdi Kadıoğlu sorusuna da cevap verdi.

Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması!
Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması!
GİRİŞ 10.12.2021 16:53 GÜNCELLEME 10.12.2021 17:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hamit Altıntop, Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihiyle ilgili olarak: "Bir oyuncunun ailesini, menajerini ikna etmek zorunda değiliz. Bütün oyuncuları takip ediyoruz. Fakat transfer pazarıymış gibi, ilk 11'de oynama garantisi isteme gibi bir durum olamaz. Ferdi Kadıoğlu konusunda top kendisinde. Biz bütün oyunculara destek vermeye hazırız." şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Hamit Altıntop, "Türk futbolunun albenisi çok yüksek. Şenol Hoca ayrıldıktan sonra inanamayacağınız isimler temasa geçti. Günün sonunda Kuntz ile birlikte yola çıktık. Bununla gurur duyuyorum. Kuntz'u tercih ederken yerli alternatifler de vardı ama yabancı olmasının bir avantajı da hocanın basını takip etmemesi ve her şeyi anlamaması oldu." ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 13
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    bende Fenerliyim, hic kimse Milli Takim icin ikna edilmez. Teklif geldimi aninda kabul eder yada hadi yallah birdahada kapimizi calma. Hem cocuk kac yildir Türkiyede hala Türkce bilmiyor. Gerek yok, gitsin Kanada icin oynasin
    Cevapla
  • nusret 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı projenizle ikna edemeyince yalanlara başvurup çocuğu medyanın önüne atıyorsunuz. Mesut'u da zamanında böyle kaybettik, yusuf demir'i de daha yeni. Ama siz boşverin çağırın primcileri mesele hallolsun.
    Cevapla
  • 1299 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini türk gibi hissetseydi kabul ederdi demekki türk değilmiş
    Cevapla
  • Gfb 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki para alamadigi icin avrupada sifir ceken sözde milli özde maddi futbolcu pacavralari ne olacak hamiiit hala milli takima seciliyolar
    Cevapla
  • mr ktn 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş zamanında da bu sorun vardı. Demek Şenol Güneş den dolayı ferdi milli takımda değilmiş. Ferdi şunu söyleyemiyor ben iyi futbolcuyum milli formayı hakederek giyerim. Ama ferdi napıyor forma garantisi istiyor. Önce fenerde formasını garanti yapsın. Milli formanın pazarlığı olmaz. Mevki boşsa oynarsın değilse beklersin ve hakeden oynar. Sen kendini milli takımda değil başka yerde pazarla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle