Kuntz: En zor yol C Yolu'ydu!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz." dedi.

Kuntz: En zor yol C Yolu'ydu!
Kuntz: En zor yol C Yolu'ydu!
GİRİŞ 26.11.2021 19:57 GÜNCELLEME 26.11.2021 20:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda zor bir kura çektiklerini ancak takımına güvendiğini söyledi.

Kuntz, İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA merkezinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final kura çekimine çevrim içi bağlantıyla katıldı.

Kura çekiminin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Alman teknik adam, "En zor yol C Yolu'ydu, biz de oradayız. Ancak göreve başladığımdan bu yana gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Milliler, Portekiz'i elemesi halinde 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılabilmek için İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

YORUMLAR 11
  • Ugr46 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Portekiz ve italyayi eleyip kupaya gidersek şampiyonda oluruz
    Cevapla
  • OLSUUUUUN OLSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaa
    Cevapla
  • Deli 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • türkiye-c 2 yıl önce Şikayet Et
    c grubu yani cehennem grubu toplar yine rafadan az pişmiş idi belli oldu
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    gökten top yağsa bizim milli takimin başına taş düşer.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamadinmi bu kura cekilisleri hileli, her zaman aynısının yapıyorlar. Müslüman dünyasının en büyük temsilcisini devre dışı bırakmak istiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle