Pjanic'ten eleştirilere cevap! "Yalan"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Miralem Pjanic, hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan cevap verdi.

Pjanic'ten eleştirilere cevap! "Yalan"
Pjanic'ten eleştirilere cevap! "Yalan"
GİRİŞ 17.11.2021 18:54 GÜNCELLEME 17.11.2021 18:56

Geçtiğimiz günlerde Bosna Hersek basınına yansıyan fotoğrafı sebebi ile eleştirilen Miralem Pjanic'in kritik maçtan önce sportmenlik dışı eğlendiği iddia edildi.

Çekilen fotoğraf ve görüntülerin maçtan bir gün önce olabileceğine de vurgu yapıldı. Öte yandan fotoğraflarda Miralem Pjanic'in milli takım eşofmanıyla olması da tepkileri artırdı.

Bu olay hakkında Instagram hesabından bir cevap paylaşan Pjanic, iddiaları reddetti.

Pjanic, paylaşımında "Resmi olarak haberleri reddediyorum. Oynamama kararı teknik direktör ile beraber alındı. Ayrıca fotoğraf da eski." dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic şu ana kadar siyah-beyazlı formayı 8 maçta giydi, oynadığı maçlarda toplam 4 asist yaptı. Pjanic bu asistlerin 2'sini ligde, 2'sini de Şampiyonlar Ligi'nde yaptı.

2008'den bu yana Bosna Hersek forması giyen Pjanic ülkesi adına bugüne kadar 103 maça çıktı ve 15 gol kaydetti.Miralem Pjanic, Bosna Hersek'in 2014 Dünya Kupası'ndaki kadrosunun da bir parçasıydı ve yıldız futbolcu turnuvayı 1 gol, 1 asistle tamamlamıştı.