Türkiye'nin yeni kahramanı Ozols!

Norveç, sahasında Letonya ile 0-0 berabere kalırken, maç boyunca müthiş kurtarışlara imza atan Letonya kalecisi Roberts Ozols'a büyük ilgi vardı.

Türkiye'nin yeni kahramanı Ozols!
Türkiye'nin yeni kahramanı Ozols!
GİRİŞ 14.11.2021 11:09 GÜNCELLEME 14.11.2021 23:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 9. maçında milli takımı yakından ilgilendiren maçta Norveç, Letonya'yı konuk etti. Karşılaşmadan kazanan çıkmazken maç 0-0 berabere bitti. Bu sonuç milli takımımıza da fırsat doğurdu. Cebelitarık'ı 6-0'lık skorla deviren Ay-Yıldızlılar, Norveç'i geçerek grupta ikinci sıraya yerleşti.

ROBERTS OZOLS SERT DARBEYE RAĞMEN OYNADI VE YILDIZLAŞTI!

Maç boyunca müthiş kurtarışlara imza atan Letonya'nın 26 yaşındaki kalecisi Roberts Ozols, maçta kafasına aldığı sert darbeye rağmen karşılaşmaya devam etti.



Roberts Ozols, maça devam etmek istedikten sonra harika kurtarışlarına devam etti. Norveç karşısında müthiş bir mücadele veren Letonya kalecisi Roberts Ozols, özellikle son dakikalarda kalesinde yaşanan tehlikelerde harika kurtarışlarla gole izin vermedi.



Letonya'nın 26 yaşındaki file bekçisi, Norveç'ten Mohamed Elyounoussi'nin karşı karşıya pozisyonunda gole izin vermedi. Roberts Ozols, EURO 2016'ya gitmemizi sağlayan Kazakistanlı İslambek Kuat'ı hatırlattı.

İşte Ozols'la ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:










YORUMLAR 13
  • Almancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen fenere transfer edelim!
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Karadağ bizi yener.
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    2 maçta da norvec hollandayı yener ,yada birinde berabere kalır,türkiye karadağı yense bile şansı yok...millete boşuna gaz vermeyin..!
    Cevapla
  • Greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Norveç-Hollanda maçını 2 maç olarak düşünmüş.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne 2 maçı aralarında tek maç var.. nerden çıkardın çift maçı .. tüm takımlar son maçlarını yapıyor ve grup maçları bitiyor.hollanda bu son maçta norvece yenilir bizde Karadagi yenersek Hollanda 3. Oluyor sen uyu..
    Cevapla
  • Vatandaş75 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz Karadağ ı Norveç Hollanda yı yenerse biz ve Norveç gidiyor beyler haberiniz olsun boşuna tartışmayın bizim her halukarda rakibimiz i yenmemiz lazım işi şansa bırakmamak adına
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka Türkiye galip gelirse Norveç Hollandayı Türkiyeden 2 fazla golle yenmediği sürece Türkiye doğrudan dünya kupasın Destek olamıyorsanız köstek olmayın yeter
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
    Cevapla
  • sert adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir SPOR DALI olan futbol oyunun bu kadar vatan savunması ile kıyaslanması çok saçma ...ÇANAKKALE GEÇİLMEZ le eşmi tutacaksınız yani..bırakın bu teraneleri..Bizim ülkemizde de futbol yıllarca HALKI OYALAMAK için kullanılan unsurlardan biri olmuştur..Bu yüzden de futbolumuz da ne sistem nede başarı vardır..
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru Osmanlı düşmanı bir nesil yetişti şimdiye kadar günaydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle