Flaş gelişme! Dev maç seyircisiz oynanacak

Cebelitarık'ı 6-0'la geçen Türkiye, Norveç'in Letonya ile Hollanda'nın da Karadağ ile berabere kalmasıyla liderlik için iddialı konuma geldi.

Flaş gelişme! Dev maç seyircisiz oynanacak
Flaş gelişme! Dev maç seyircisiz oynanacak
GİRİŞ 14.11.2021 09:52 GÜNCELLEME 14.11.2021 09:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde işler karıştı, bugünkü sonuçların ardından A Milli Takımımız'ın G Grubu'nda liderlik şansı da arttı. Cebelitarık'ı 6-0'la geçip, averaj yükselten Ay-Yıldızlılar, Norveç'in, Letonya ile Hollanda'nın da Karadağ ile berabere kalmasıyla büyük bir avantaj elde etti ve 2. sıraya yükseldi.

Salı günü Millilerimiz, Karadağ ile kozlarını paylaşacak, Hollanda'yla da Norveç kapışacak. 3 takımın da liderlik şansının olduğu o gün Hollanda, Norveç karşısında taraftar desteğinden yoksun sahaya çıkacak.

Koronavirüs salgınının ülkede etkisini artırması sonrasında Hollanda hükümeti 3 haftalık kademeli kapanma kararı aldı. Bu kararlar içerisinde futbol maçlarının seyircisiz oynanması da var. Böylece Hollanda çok kritik olan Norveç karşılaşmasını boş tribünler önünde oynayacak...

Konuyla ilgili konuşan Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, "Üzgünüm, çok yazık. Salı günü boş bir stadyumda oynamamızın etkisi olacak. Normalde 60 bin taraftar olacaktı" dedi.

Grupta nasıl lider oluruz?

Grubu lider bitiren Katar'daki Dünya Kupası'na direkt bilet kazanacak, 2. ise Play-Off oynayacak. Eğer salı günü Norveç deplasmanda Hollanda’yı yener, Millilerimiz de de Karadağ’ı, Norveç'e averajda geçilmeyecek şekilde devirirse G Grubu'nun lideri biz olacağız. 

YORUMLAR 9
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar berabere kalir bizde aliririz maçı Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    yine basladik hesaplara norvec hollandayi ynerse turkiye karadagi yenerse burak yilmaz uzaya cikarsa teknik direktorumuz parayi ilk bulursa defansimiz savunma sanayii yarimi yaparsa orta sahamiz yeni icaatlr yaparsa biz grup lideri olarak katardayiz....
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne liderliğinden bahsediyorsunuz. Hollanda Norveçi yener, Karadağ ile de en iyi ihtimalle berabere kalırız. Şansımız hâlâ %50.
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Karadağa yenilme ihtimalini de düşünüyorum. Matemetiğin kaçtı ilk okulda ?
    Cevapla
  • Xxxx 2 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda nevevi yenecek bizim şansımız yüzde elli olacak. Süper matematik. Harcaniyorsun buralarda
    Cevapla
  • Keşanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki gidince birşey yapıyorlar. Avrupa şampiyonasına gittik te ne oldu. Rezil olup geri geldik. Bu oyuncu kadrosu ile hiçbirşey olmaz
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 5 atar , sonra Katar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle