Rıdvan Yılmaz ve Halil Dervişoğlu'ndan galibiyet sözleri

Rıdvan Yılmaz ve Halil Dervişoğlu, Cebelitarık galibiyetini yorumladı. Rıdvan Yılmaz "Ülkemizi gururlandıracağımıza inanıyorum" derken; Halil Dervişoğu, "Bizim için motive, rakipler için endişe verici bir durum" dedi.

Rıdvan Yılmaz ve Halil Dervişoğlu'ndan galibiyet sözleri
Rıdvan Yılmaz ve Halil Dervişoğlu'ndan galibiyet sözleri
GİRİŞ 13.11.2021 23:05 GÜNCELLEME 13.11.2021 23:05

Rıdvan Yılmaz maçı değerlendirirken, "Bu maç için yapacaklarımız belliydi. Farklı galip gelmemiz gereken bir maçtı. Hocam oyuna aldığında ileriye doğru gitmemi istedi. Ben de öyle yaptım. İki asist yaptım. Son maç için de elimizden geleni yapacağız ve ülkemizi gururlandıracağımıza inanıyorum" dedi.

Maçı iki golle tamamlayan Halil Dervişoğlu güzel bir galibiyet aldıklarını söylerken, "Takım olarak mutluyuz. Hala konsantreyiz. Üç gün sonra daha önemli bir maç var. İkinciyiz, bu bizi daha motive edecek. İnşallah salı günü galibiyeti alır grupu 2. tamamlarız" diye konuştu.

Maçın en güzel golü sorusuna ise Halil Dervişoğlu, "Bizim Kerem'in ilk golü bence maçın en güzel golüydü. Bizim için motive, rakipler için endişe verici bir durum. Avantaj bizim elimizde. İnşallah önümüzdeki maçı da kazanırız" ifadelerini kullandı.