Cebelitarık maçının stadı belli oldu!

A Milli Takımımızın, Cebelitarık ile oynayacağı maç İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Cebelitarık maçının stadı belli oldu!
Cebelitarık maçının stadı belli oldu!
GİRİŞ 19.10.2021 18:33 GÜNCELLEME 19.10.2021 18:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 13 Kasım'da Cebelitarık ile oynayacağı maça Başakşehir Fatih Terim Stadı ev sahipliği yapacak.

TFF resmi sitesinden yapılan açıklama:

A Millî Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Kasım ayında oynayacağı maçların stadyumları belli oldu.

Buna göre Ay-Yıldızlı ekibimiz, 13 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Cebelitarık ile İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşacak. 

Bu müsabakanın ardından Milliler, gruptaki son maçını 16 Kasım Salı günü saat 22.45'te Karadağ ile Podgorica Gradski Stadyumu'nda oynayacak.

YORUMLAR 14
  • Osi 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye futbol federasyonu bunu hep yapar, önemli maçları küçük statlara alıyor ki kazanamayalım, İstanbul ve konya harici önemli maçları başka statta oynatmak akıl işi değil, yazık be, seyirci ile boğacağın bir maç, ama neyse
    Cevapla
  • maçkolik 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem İstanbul da oynanacak bu maçta taraftar desteği çok önemli, neden az seyircili stadyuma verilir. Koca Türkiye de başka stad mı kalmadı. Hiç maç kayıp edilmeyen Konya, Vodafone Park, Hatay, Trabzon, Eskişehir vb stadlarımız varken.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    kayseri konya samsun trabzon bursa antalya izmir malatya antep erzurum say saya bildiğine, yahu neden bu şehirlerde milli maçlar oynanmıyor ? yazıklar olsun be
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu macin Konya yada Hatay da oynamasini istedim. Hatay Suriyeye yakin, adamlar piskolojikmen korkuyla gelecekler, böyle bir koz varken sen oyunculari simart ve tüm maclari Istanbula ver. Kukla Nihat, senin sonun Imrali olacak !
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yönetim geldi, bütün Milli maclari Istanbula verdi, sonucu = SIFIR ! Bu Yönetim gayri Milli bir yönetimdir. Yabanci serbestesiyle rekor sayida oyuncu sattik avrupaya, bu yönetim geldi yasakladi. Son yillar elde ettigimiz tüm basarilari elimizden aldi, yayinca kurulus gelirlerini yüzde 50 % düsürdü. Bu Yönetim tarihin en büyük kukla yönetimi ve kesinlikle gayri Milli bir yönetim. KONYADA KAC MAC KAYBETTI MILLI TAKIM ?? SIFIR !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle